Премахни умората и избистри погледа с тези лесни трикове

2 от 4 Снимки

2. Опитайте експресно тонизиране с краставица


В сезона на плодовете и зеленчуците краставиците могат да се превърнат в най-доброто средство за разкрасяване, подмладяване и тонизиране. Запасете се с една био краставица и я сложете в хладилника си. Режете малки колелца от нея по няколко пъти на ден и поставяйте върху очите за 5 минути. Свежестта им ще ви тонизира на момента. Спокойно можете да използвате една краставица в продължение на 4-5 дни.

Нищо не загрозява едно момиче така, както умората и тъмните кръгове под очите. Дори и да сте с перфектен грим, модерна прическа и стилен тоалет, няма да изглеждате неотразими, ако изтощението е изписано на челото ви.

И обратното – ако погледът и кожата ви сияят, не е нужно да се покривате с тонове макиаж. Свежият вид е най-силното оръжие за всяка жена.

Съгласете се обаче, че при забързаното ни ежедневие и всички ангажименти е трудно да изглеждаме перфектно винаги. Безсънието и продължителният престой пред компютъра са сред обичайните причини очите ни да изглеждат уморени и подпухнали. Тогава се нуждаем от бързи и ефикасни средства за тонизиране.

За щастие, такива има много, при това от натурален произход. В галерията ни ще откриете четири изпитани средства за избистряне на погледа.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати