Желирани нокти – последната тенденция при маникюра

Желирани нокти
Снимка: Instagram
Желирани нокти

Шарените нокти стават все по-популярни сред дамите, а летните месеци стават повод да украсим ръцете си с последните тенденции при маникюра. Желираните нокти са една от тях и вече са известни в Инстаграм.

Според тази тенденция цветовете на ноктите трябва да са възможно най-ярки, но и прозрачни с ефект на желе. За да бъде ефектът по-силен, е хубаво ноктите да са дълги и затова ще се наложи да си запишете час на ноктопластика, ако имате къси нокти.

Изграждането с акрил е най-добрият вариант, ако искате да имате нокти точно като на Кайли Дженър. Нейните нокти да изключително дълги и на малко дами ще им е удобно да работят в този вид. Затова може да намалите дължината, така че ноктите да не ви пречат.

Желираните нокти бяха много популярни през 90-те години, като сега лакът е по-прозрачен. Може да добавите камъчета и цветенца, за да засилите ефекта.

Друг прочит на тенденцията са изцяло прозрачните нокти, без лак, с няколко блестящи детайла за разкош. Със сигурност не изглежда особено удобно, но е красиво и ще приковава погледите върху ръцете ви.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати