Как да оформим гърдите си

Упражнения за оформяне на гърдите

Няма да сбъркаме, ако кажем, че повечето мъже, които са привлечени от някоя жена, първо заглеждат гърдите ѝ. Понякога дори преди лицето ѝ или пък цялото ѝ тяло. Женските гърди са си просто фетиш за много мъже. Не е задължително да са големите гърди, защото има и мъже, които предпочитат по-скромния бюст. Важното е той да е добре оформен, а не увиснал до пъпа. Образно казано.

С напредването на възрастта обаче женските гърди се деформират. Особено при жени, които вече са раждали и са кърмили или пък са изцеждали своята кърма. Има ли начин да възстановим тези "щети" и отново да оформим гърдите си, така че те да се превърнат в наша гордост?

Естествено вероятно си мислите, че тук ще Ви предложим да си сложите силикон. Не, това е крайна мярка, която крие и доста здравословни рискове.

Оформяне на гърди

Много ефективен, безболезнен и не криещ никакви рискове метод за оформяне на гърдите е чрез системни упражнения и подходяща козметика. Относно това какви упражнения можете да правите, е добре да се обърнете към фитнес инструктор, който известно време да наблюдава дали ги изпълнявате правилно. След като сте уверени, че държите нещата в свои ръце, можете спокойно да практикувате упражненията за оформяне на гърдите и у дома.

В дрогериите, в аптеките, както и онлайн, можете да се натъкнете на всякакви мазила (кремове, лосиони, серуми и т.н.) за оформяне на гърди. Не си мислете, че те са поредната измишльотина, за да Ви вземат парите. Има мазила, при които ефектът е видим дори след няколко нанасяния. Да, по-скъпички са от обикновените, но пък и резултатът е по-бърз и траен.

Козметика за гърди

Каквито и мерки обаче да предприемете за оформяне на гърдите си, те биха били безрезултатни, ако носите некачествени сутиени. Повечето специалисти препоръчват да използвате ефирното дантелено бельо само в редки случаи и да наблегнете на памучните сутиени.

Не носете нищо, което Ви убива или пък не отговаря на номера Ви, като особено нежелателни са банелите. Или казано иначе - не щадете пари по отношение на сутиените, тъй като те са изключително важни за да опазите добрата форма на гърдите си, дори и след като ги свалите.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати