Заметяваща на 51: Салма Хайек без грим

Салма Хайек

Трудно ни е да повярваме, но прекрасната Салма Хайек е на 51 години. Тя обаче изглежда далеч по-млада и безспорно е сред най-красивите актриси в Холивуд. Преди броени дни тя публикува селфи без капка на грим, на което изглеждаше невероятно.

Кадърът веднага впечатли милионите ѝ фенове, а самата Хаейк уточни, че снимката е без фотошоп и филтри. Каква обаче е тайната на актрисата, благодарение на която изглежда така зашеметяващо?

На първо място, красавицата от години се заминава с йога, която поддържа тялото си в отлична форма. Тя споделя още, че следва прилежно съвета на своята баба винаги да почиства прилежно лицето си.

Другата тайна на Салма е в разрез с общоприетите норми за правилна грижа за кожата. Тя не нанася слънцезащитен крем, ако не планира да остане на плажа цял ден.

Уточнява, че според нея не е нужно да го прави, тъй като в кремовете за слънцезащита все пак има редица химикали, които не са така полезни за кожата. Актрисата съветва да използваме подобен крем, но само ако е необходимо.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати