Ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Tайните за красота на божествения модел Моли Симс

Tайните за красота на божествения модел Моли Симс

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
Tайните за красота на божествения модел Моли Симс
Снимка: instagram.com

Моли Симс е един от най-успешните модели на Виктория сикрет. Виждали сме русокосата красавица по кориците на Вог и Ел, а в следващите редове може да видите ритуалите, които спазва, за да изглежда толкова добре.

Моли признава, че не винаги е живяла здравословно, а в активната ѝ кариера на модел е имало дни, в които не се е хранила, за да влезе в размер 0 или XS, както очаквали от нея дизайнери и стилисти.

Много е трудно да стигнете до малкото килограми, които искат от вас. Въпреки че всеки ден ходех на фитнес и се хранех умерено, пак не бях толкова слаба, колкото искаха от мен, казва Моли пред Хъфингтън пост.

Сега обаче е зарязала този режим и се придържа към много по-здравословна диета. Макар че не може да облече дрехи с размер XS като останалите модели, изглежда добре и здрава. Вижте нейните съвети.

1. Зелено смути за закуска

Всяка сутрин Моли си приготвя зелено смути като част от здравословния си начин на живот. Смутито включва свежи плодове, ядки и чия. Ако огладнее преди обяд, хапва сурови бадеми. Заедно със закуската си приема и рибено масло.

2. Тренировка с йога, пилатес и бягане

След закуска тя тренира, като редува упражненията по йога с пилатес и тичане в парка. Един час упражнения на ден са достатъчни, за да поддържа идеалните си форми.

3. Медитация

Медитацията също е неизменна част от деня на блондинката. Тя отделя по 10 минути, за да успокои ума си и да се зареди с енергия.

4. Пиене на големи количества вода

Моли съчетава упражненията и здравосновната диета с пиене на големи количества вода, които поддържат организма ѝ хидратиран. Също така отделя се грижи за кожата си с подходяща козметика, за да запази младежкия си вид по-дълго.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати