Кожата на лицето ги обича: 5 суперхрани за сияен вид

1 от 5 Снимки

1. Авокадо


Авокадото е плод, който се използва не само в кулинарията. Всъщност той е основна съставка на редица кремове за лице и тяло. Поради високото съдържание на витамините- антиоксиданти А и Е, той е чудесно средство, което можете да прилагате под формата на компрес директно върху кожата си.

За никой няма да е супер новина, че повечето представители на силния пол се захласват по големите гърди, дългите крака и стегнатото дупе. Какво да ги правиш - мъже, в природата им е.

Но дори и всички изброени женски части да изглеждат перфектно, няма как един мъж да Ви заговори ако лицето Ви изглежда сбръчкано, съсухрено или пък имате огромни тъмни кръгове и торбички под очите. Да, за да сте привлекателна, трябва да полагате специални грижи за лицето си.

Не бързайте обаче да купувате скъпоструващи козметични продукти за лице - хидратиращи кремове, ексфолианти, маски за лице и т.н. Ще се изненадате, но има безброй домашни средства, които биха Ви помогнали в поддържането на добра хидратация, за изравняване на тена на лицето, за премахване на акне или пък на досадните торбички под очите. В горната галерия ще ви представим няколко храни за сияйна кожа.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати