Тази жена изгуби ноктите си заради изкуствен маникюр! Виж кошмара ѝ

1 от 4 Снимки

Ако сте със слаби сърца или имате непоносимост към подобни истории, ви предлагаме да прегледате останалите ни рубрики за красота, въпреки че тази статия е доста поучителна и си заслужава да се прочете.

Днес ще ви разкажем за Лоури-Ан Уилсън, която отишла в салон за разкрасяване в Уелс, за да си направи акрилни нокти. Няколко дни след това обаче жената изпаднала в паника, след като разбира, че се е заразила с инфекция и е развила абсцес под ноктите си. Нещата започнали сериозно да се влошават и едва не довели до фатални последствия.

Лоури-Ан споделя във Фейсбук историята си и не скрива ужаса, който е изпитала.

В козметичния салон хванах инфекция по ноктите, след като си сложих ноктопластика с гел. Беше толкова ужасяващо, имах работещ абсцес под нокътя си. Наложи се да ми бъде премахнат оперативно и всичките ми нокти да бъдат отстранени. Това е първата част от интервенциите, тъй като ще следват и други, след като ноктите ми започнат да растат. Представяте ли си - заради суетата си можех да загубя подвижността в палеца си! Моля, имайте в предвид това, което ви казвам, и не го подценявайте, тъй като това може да се случи и на вас, предупреждава Лоури-Ан.

В интервю за Метро тя споделя мнението на експерти, които ѝ обяснили, че е можело да стане и по-зле. Ако инфекцията се е разпространила в костта ѝ, е щяла да загуби целия си палец.

Момичето обяснява, че все още изпитва силна болка, въпреки че е на антибиотици, и че ще трябва да претърпи още една операция, когато нокътят ѝ порасне.

Затова, мили дами, не пренебрегвайте важността на тази история и бъдете внимателни - посещавайте напълно лицензирани и квалифицирани салони за красота, където инструментите и оборудването са правилно дезинфекцирани след всяка употреба, за да се предотврати разпространението на инфекции.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари