Петминутният грим на Емили Ратайковски

1 от 5 Снимки
Емили Ратайковски

Моделът Емили Ратайковски е фен на естествената визия и в грима, който показа за списание Вог. Тя използва продукти, с които подчертава естествената си красота, без да прекалява.

Емили се гримира за не повече от 5 минути, като цветовете, към които се придържа, допълват нейния брознов тен, за да постигне ефекта с грим без грим, станал популярен през последните месеци.

Моделът започва с фон дьо тен, с който да изравни цвета на лицето си и да създаде нужната база. След това сресва веждите си и преминава към любимата си част от гримирането – нанасяне на хайлайтър.

Тя поставя от продукта по средата на носа си, над горната устна, под веждите и по скулите, за да постигне красивия бляскав ефект. След хайлайтъра нанася и руж в телесен цвят, чрез който кожата ѝ изглежда все едно е целуната от слънцето.

Нанася и бронзант по скулите и челото, с който подчертава тена си. За да прикрие тъмните кръгове и следите от умира, Емили поставя коректор под очите си.

След това използва сенки за очи и спирала, за да подчертае погледа си. Визията си завършва в устните. Отново се спира на телесните цветове при избора на червило и молив за устни, а накрая поставя гланц.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари