Корекция на носа без пластична операция – възможно е!

Не е необходимо да се подлагате на болезнена и скъпоструваща операция, за да се справите с дребните несъвършенства по носа си. Тази процедура може да се свърши и с дермални филъри.

Козметичната процедура става все по-популярна, тъй като само за няколко минути може да се сбогувате с леката гърбица на носа си или пък да повдигнете връхчето му.

Нужно е обаче недостатъците да са малки, тъй като дермалните филъри не могат коригират големи недостатъци като твърде крив нос.

Процедурата не е болезнена. Преди инжекциите с дермални филъри, носът се намазва с крем, който действа като местна упойка и притъпява усещането за болка. След това инжекциите се поставят на няколко места за корекция на носа.

Само след няколко минути ще забележите, че носът ви е по-прав, а връхчето му – по-вирнато. Единствената препоръка при тази процедура е да не носите очила в първия час, след като ви поставят дермалните филъри.

За да сте сигурни в безопаснотта на процедурата, посетете дерматолог, тъй като ако не се поставят на правилното място, инжекциите може да ви обезобразят.

Ефектът от процедурата трае между 6 месеца и 1 година в зависимост от използвания продукт.

Дребните недостатъци по носа ви обаче ще изчезнат. Носът е разположен по средата на лицето и от неговата естетика зависи дали ще се възприемаме като красиви. В случай че сте недоволни от вида му, опитайте тази корекция на носа без пластична операция.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати