Меган Маркъл си призна! Ето какво я държи толкова млада

Меган Маркъл

Лицевата йога е една от последните мании сред популярните личности. Този тип разкрасителна процедура е завладяла включително и херцогинята на Съсекс Меган Маркъл. И ефектът наистина е видим. 36-годишната Меган изглежда безупречно. А това говори много за страстта ѝ към здравето, фитнеса и красотата, от нейната почти веган диета, до минималния грим, който едва загатва естествените ѝ лунички. Какви са тайните за красота на Меган Маркъл?

Любимата на принц Хари със сигурност е благословена от генетиката, но херцогинята твърди, че младежкият вид на лицето ѝ, се дължи на йога упражненията - един по-нетрадиционен метод за запазване на скулите и брадичката.

Правя лицеви упражнения на един от любимите ми експерти, Никола Джос, който в общи линии извайва лицето ти от вътре на вън, казва Меган за Birchbox и добавя: Кълна се, че това работи, колкото и глупаво, да звучи. В дните, когато го правя, скулите и челюстта ми са по-красиви.

Меган Маркъл

Меган Маркъл твърди, че техниката на Джос е като естествен лифтинг, който помага за извайване на лицето. А естетът на знаменитостите издава, че използва лимфен масаж отвътре навън, за да премахне стреса от мускулите.

Когато мускулите са напрегнати, се образуват токсини, които освен че ги състаряват, оказват и неблагоприятно въздействие върху кожата. Натрупаните токсини върху кожата я замърсяват и я правят груба и непривлекателна. Затова ние ги премахваме изцяло, казва Джос за Fashion magazine и обяснява, че лимфната система работи, за да поддържа кожата чиста, затова е наистина важно тя да бъде стимулирана.

Лицевата йога наистина е ефективна. Потвърждава го тазгодишно изследване на Северозападния университет по медицина, според което 30 минути дневно упражнения на лицето подобряват външния вид на жените на средна възраст за 20 седмици. В края на този период те са с осезаемо по-гладки бузи, брадичка и скули.

Меган Маркъл

Упражненията за лице обещават да направят кожата ви по-гладка и тонзираната и премахват бръчките. Опитайте и вие!

Една от техниките е да напълните бузите с въздух. След това притиснете леко с два пръста и задръжте 10-ина секунди.

Друго упражнение, което може да изпробвате, е да оформите с уста буквата О. Отворете челюстите и опънете бузите, задръжте и повторете колкото можете. Експертите са категорични, че редовните тренировки ще придадат като цяло един по-здрав вид на лицето.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати