Как да нанасяме черен молив?

Нанасяне на черен молив

Очите са първото нещо, което мъжете, а и „конкуренцията” забелязват у една жена. Една дама с изразителен поглед може да покори света. За да постигнат такъв ефект, много представителки на нежния пол използват любимия си черен молив. Той е истинско мултифункционално средство, с което може да подчертаете красотата си. Дали ще бъдете нежни, загадъчни или дръзки, зависи от повода. С черен молив в ръка всяка жена се превръща в магьосница, постигайки зашеметяваща визия бързо и лесно.

Трябва да знаете, че черният молив се препоръчва за жени с естествено тъмен цвят на косата и очите. Кожата също трябва да има тен. За дамите с по-светла кожа, коса и очи се препоръчват други нюанси. Така че, ако притежавате тези характеристики, то черният молив определено ще се превърне във вашето тайно оръжие.

Черен молив

С черния молив може да си направите както опушен и по-силен грим, така и деликатно подчертан поглед, нанасяйки гоотгоре, отдолу или и от двете страни. Нанасянето трябва да става от вътрешната страна на миглите към външната. За лек ефект направете тънка линия, за опушен грим – по-наситена.

Т.нар. котешки ефект, който обикновено се прави с очна линия, може да направите и с молив, като леко излезете от рамките на външния ъгъл на окото. Що се отнася до поставянето на черния молив върху долния клепач, линията там трябва да е почти незабележима във вътрешния ъгъл на окото и по-наситена във външния.

Опушен грим

Ако вечерта ви зове и сте решили да си направите опушен грим, направете го, като разнесете молива с пръсти или с малка гъбичка, за да се получи естествен ефект.

Черният молив ви дава възможност да си играете с погледа си, както желаете. Може визуално да накарате очите си да изглеждат по-големи или не толкова изпъкнали. Експериментирайте и открийте своя любим начин за нанасяне на черен молив.

Опушен грим

За да изглеждате винаги отлично и подобаващо, трябва да съобразите грима с ежедневието си. Има значение дали сте на работа, на разходка или на парти. Запомнете това - мъжете го ценят, макар невинаги да го изричат на глас.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари