4 задължителни витамина и хранителни вещества за всяка жена

жена пие омега-3
3 броя маски с клапан и антибактериален слой-15%
Ефикасна защита срещу вируси и бацили с:
3 броя маски с клапан и антибактериален слой
28.80 лв.
24.40 лв.
Виж ››

Време е да вземете някои важни решения, които включват по-здравословен начин на живот. Опитайте се да се превърнете в по-добра ваша версия. Вместо да се измъчвате да промените всичко наведнъж, защо първо не разберете кое е най-важното и чак тогава да направите тези промени.

В тази статия ще ви запознаем с няколко основни препоръки за витамини и хранителни вещества, задължителни за жените. Техният прием би могъл да промени да голяма степен вашето здраве и да ви доближи една стъпка по-близо до вашите цели.

Вижте кои са задължителните витамини за всяка жена:

Масло от сьомга

Маслото от сьомга е полезно за артериите, зрението, кожата, ноктите и косата. Освен него, всяко едно хранително вещество, богато на омега-3 мастни киселини, е важно за жените. Маслото от сьомга спомага за предотвратяване и лечение на астма, камъни в жлъчката, псориазис, артрит, атеросклероза и болест на Крон. Освен това намалява възпалението. Имайте предвид, че ниските нива на омега-3 мастни киселини се свързват с депресия и болест на Алцхаймер.

Пробиотици

4 задължителни витамина и хранителни вещества за всяка жена

Здравото женско тяло съдържа повече от 750 трилиона различни бактерии, които заемат почти 2 кг от телесното ви тегло. Те са от жизненоважно значение за здравословното състояние и имунното здраве, както и за неутрализиране на хормоните и подпомагане на храносмилането. Когато се използват правилно, пробиотиците могат да помогнат на имунни нарушения, инфекции на пикочните пътища, гъбички и бактериална вагиноза.

Калций, витамин К2 и витамин D3

витамини за жени

Тази магическа комбинация има способността да помага на тялото да абсорбира калция в костите ви, а не в кръвта, където може да навреди на артериите, като ги втвърди. Витамин К2 се намира в яйчените жълтъци, месните продукти, млечните продукти и ферментирали продукти.

Коензим Q10

Този мощен антиоксидант, които е основен за женското здраве и красота, помага за превръщането на храната в енергия на много основно клетъчно ниво. Също така помага за поддържане на здрава имунна система, здрави венци и зъби, както и за поддържане на функционирането на мускулната тъкан. Накратко, коензим Q10 ви помага да се чувствате изпълнени с енергия и жизненост.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати