Пречистване на тялото с отрицателни йони

йонен детокс
Практичен Бeзĸoнтaĸтeн Tepмoмeтъp-56%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Практичен Бeзĸoнтaĸтeн Tepмoмeтъp
90.00 лв.
40.00 лв.
Виж ››

Йонната детоксикация представлява метод за пречистване на тялото от вредни вещества, натрупани от замърсяване, хранителни продукти или вредни навици, като пушене и консумация на алкохол. При него токсините се премахват посредством отрицателни йони, които се вкарват в тялото и привличат вредителите.

Главно действащо лице при този процес са краката. По тях има разположени повече от 2000 пори, които помагат на йоните да проникнат в тялото. Ако поставите стъпалата си във вода, в която е свързан електролит, произвеждащ отрицателни йони, достигайки до организма, те ще го пречистят, възстановявайки клетъчния баланс в него.

Йонната детоксикация се извършва чрез специален уред, наречен йонен детоксикатор. Нагледно, това е ваничка за крака, към която има прикачен електролит, който изпълва водата с йони. Техните отрицателни полюси се свързват с токсините в тялото, навлизайки там чрез порите, и ги изтеглят от организма.

Този метод действа в рамките на 48 часа, в които тялото се осбовождава от всичко вредно и възстановява баланса на метаболизма.

Това е добър метод, чрез който бихте могли да защитите органите, тъканите и цялото си тяло от токсични вещества, които в противен случай могат да имат пагубно действие върху здравословното ви състояние. Достатъчни са 30 минути.

детокс на тялото

Приятна и релаксираща процедура, която лесно освобождава тялото от недоброжелателите, които са се настанили в него. Ефектът от процедурата се усеща веднага и се вижда нагледно, тъй като водата добива различен цвят, в зависимост от нивото на замърсяване.

Ползи от йонното пречистване включват: подсилен имунитет, по-слаби болки при менструация, премахване на дискомфорт, свързан с подуване на краката или корема, балансирана и правилно функционираща чревна флора, отърваване от неприятна телесна миризма, засилена функция на репродуктивната система, намаляване на чувството за физическа и психическа умора, красива и еластична кожа, стабилни нива на кръвно налягане и холестерол.

Процедурата се извърша в специални клиники и медицински заведения за детокс, под зоркото око на професионалист. Не е подходяща за бременни жени, хора с увреждания или такива, които страдат от сериозни заболявания. Не се препоръчва за диабетици и хора с ниско кръвно.

Добре е 24 часа след процедурата да не се консумират алкохолни напитки, а по време – течности и храна. Ако приемате лекарства, вземете ги не по-късно от 4 часа преди детоксикацията.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати