Пречистване на кръвта по рецепти на тибетските лами

продукти за пречистване на кръвта

Според вярванията на тибетските лечители за всяко заболяване трябва да се започне лечение с пречистване на кръвта, лимфите и метаболитния обмен. Това допринася не само за бързото възстановяване на пациента, но и за предотвратяване на различни заболявания.

В древния медицински трактат „Син Берил“, най-важна роля се отдава на описанието на свойствата на лечебните билки. Монасите внимателно документират тайните на правилното използване на растенията и ги предават на своите последователи.

Опитайте се да започнете пречистването на кръвта и кръвоносните съдове с 3-те най-достъпни и ефективни рецепти на тибетските лами.

Не забравяйте, че всеки продукт има своите противопоказания! Не забравяйте да се консултирате с вашия лекар, ако сте бременна или имате проблеми със стомашно-чревния тракт.

1. Тинктура от жълт кантарион за пречистване на лимфите

тинктура от кантарион за пречистване на кръвта

Лечебните свойства на жълтия кантарион са били известни не само на тибетските лами. Нашите предци също са използвали това лечебно растение. Тинктурата от жълт кантарион ще помогне на вашата лимфна система да работи без откази и да я пречисти от ненужния патогенен баласт.

Смелете жълт кантарион и изстискайте сока. За да приготвите тинктурата, разтворете 10 капки сок в 70 мл медицински спирт. Съхранявайте настойката в хладилник.

Приемайте по следната схема: преди закуска - 1 капка, преди обед – 2 капки, преди вечеря – 3 капки и т.н. Преди всяко хранене увеличавайте дозата с 1 капка, докато достигнете 15 капки – преди вечеря. След това започвате да намалявате с 1 капка.

2. Напитка с джинджифил

напитка с джинджифил за пречистване на кръвта

Уникалната способност на джинджифила да отстрани от тялото абсолютно всички токсини - се използва и за пречистване на кръвта. Ежедневната употреба на джинджифилова напитка има благоприятен ефект върху цялостното здраве, като помага и за намаляване на теглото и подобряване на състоянието на кожата и косата.

10-20 г пресен джинджифил или 1 ч.л. джинджифил на прах залейте с чаша вряла вода. Оставете напитката за 10 минути, добавете 1 ч.л. мед и лимон на вкус. Пийте половин чаша сутрин на гладно, 30 минути преди хранене. Другата половина изпийте през деня.

3. Чеснов еликсир на дълголетието

Какво ли не лекува чесънът? Неговите дезинфекционни и бактерицидни качества са познати на всички. Чесънът може за кратко време да засили имунитета, да ускори метаболизма и да унищожи паразитите. Тибетската медицина предлага своя собствена рецепта за тинктура от чесън, която да пречисти кръвта и кръвоносните съдове.

Поставете 40 г смлян чесън в стъклен съд, налейте 100 мл медицински спирт или някакъв алкохол. Оставете сместа за 10 дни на тъмно и хладно място. Прецедете и приемайте по 10 капки 2-3 пъти на ден, 30 минути преди хранене. Курсът на пречистване е от 10 дни до 1 месец.

Не забравяйте да запазите тези 3 ефективни рецепти на тибетските мъдреци и опитайте, за да се убедите, че са ефективни!

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати