Как да се отървем от бяло течение

Бялото течение е проблем на много жени
3 броя неопренови маски за многократна употреба-23%
Ефикасна защита срещу вируси и бацили с:
3 броя неопренови маски за многократна употреба
30.00 лв.
23.10 лв.
Виж ››

На много дами се е случвало да имат по бельото от тази лепкава течност със странна миризма. Бялото течение може да бъде различно при всяка дама, рядко, гъсто, белезникаво или дори жълтеникаво с пенеста консистенция.

Понякога дори е придружено с дразнене, сърбеж и тежест в областта на таза. Причините за това могат да бъдат най-различни, като лоша лична хигиена, агресивни влагалищни промивки, посещаването на обществени басейни, носенето на неудобно бельо и не на последно място хормонални смущения.

Гъбичните инфекции, предавани по полов път, също са основна причина за наличието на бяло течение. Невинаги обаче гъбичната инфекция е сексуално предавана, такава може да се развие и от стрес, употреба на противозачатъчни, бременност и кърмене.

Както виждате, има цял куп причини, които пораждат това неприятно усещане, и разбира се, всяка една от нас бърза да се избави от него. Лечението на бялото течение би било ефикасно, ако най-напред се направи консултация с гинеколог. И на базата на прегледа и резултатите от нужните изследвания, той да ни предпише адекватно лечение.

При бяло течение се консултирайте с гинеколог

Съществува и варианта, в който можем да комбинираме предписаната от гинеколог терапия с билкови отвари. Много проучвания и изследвания са доказали, че билката бял равнец, приемана под формата на чай два пъти дневно (преди хранене), помага в борбата с бялото течение.

Каквито и методи да изберете, не забравяйте, че по време на лечението трябва да се поддържа хигиена на много високо ниво. Също така трябва да се преустанови използването на ежедневни превръзки, защото, колкото и да са удобни, те също допринасят за развиването на бялото течение.

И най-накрая, поне докато трае процесът на лечение, преминете към носенето на обикновено, удобно и памучно бельо.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати