Невероятните ползи от приема на витамин C

1 от 5 Снимки

1. Забавя стареенето


Витамин С е мощен антиоксидант и може да предотврати действието на свободните радикали върху тялото. С течение на времето натрупването на свободни радикали в организма би могло да доведе до ускоряване на процеса на стареене, но и до появата на сърдечно-съдови заболявания, артрит или рак. Приемайки витамин C чрез храната или като хранителна добавка, вие ще поддържате организма си по-млад повече време.
3 броя маски с клапан и антибактериален слой-13%
Ефикасна защита срещу вируси и бацили с:
3 броя маски с клапан и антибактериален слой
28.80 лв.
25.00 лв.
Виж ››

Витамин C е сред най-полезните витамини, които трябва да се приемат ежедневно. Можем да си го набавяме под формата на хранителни добавки, както и чрез храната.

Източници на витамин C за цитрусовите плодове, зеленчуците, листните зеленчуци. Обикновено хората обръщат по-голямо внимание на приема на витамин C през студените дни, тъй като той подсилва имунната система.

Подпомага предпазването или по-бързото възстановяване от състояние като настинка, грип, заболявания на дихателната система. Затова се препоръчва редовно на деца и възрастни.

Но освен всичко друг витамин C има своите признати ползи за здравето и красотата. Вижте в галерията ни по-горе невероятните ползи от приема на този витамин.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати