Голям нос = здрав организъм

Голям нос = здрав организъм
Защитна маска с клапан до 88 часа защита (размер XS-M)
Ефикасна защита срещу вируси и бацили с:
Защитна маска с клапан до 88 часа защита (размер XS-M)
13.00 лв.
Виж ››

Всички отлично знаят митовете и легендите които се носят във връзка с изразения голям нос на представителите от силния пол. Ако мъжът ви има солиден нос, то 100% и мъжествеността му ще е на презадоволяващо ниво. Дали наистина е така става ясно едва когато завивките се отворят, а светлината загасне.

Още едно нови интругуващо откритие обаче направиха учените. Освен досегашните хипотези, че солидният нос на човек е сигурен белег за природна интелигентност, благородно сърце, оказва се, че той е и нещо като предпазител срещу инфекциозни заболявания като грип.

Така, че, дами, недейте да недоволствате, ако партньорът ви има голям и някак неестетичен нос – това осначава, че поне ще е здрав, в добра физическа форма и ще може да изпълнява мъжките си задължения редовно и пълноценно.

Голям нос = здрав организъм

Крайното мнение на специалистите е, че големият нос е една отлична защита от заболявания. Макар и често да събира неодобрителните погледи и негативни мнения на нежния пол, изразеният дихателен орган е нещо като ваксина за мъжете.

Той в по-големия процент от случаите ги предпазва от простуди и настинки. Спциалистите са твърдо на мнението, че размерът на носа е в правопропорционална връзка с „грипния имунитет” при силния пол - колкото по-голям еносът, толкова по-голяма е естествената бариера срещу грипа.

Разбира се, изразеният дихателен орган предпазва не само мъжете, но и жените от простудни заболявания. Тайната се крие в това, че големият нос намалява със 7% микробите, които попадат в организма, когато дишаме. Същата взаимовръзка съшествува и при големите и плътни устни на хората, които са в състояние да намалят броя на бактериите, които попадат в нас чрез устата.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати