Бирена мая за здраве и красота

Бирена мая за здраве и красота
3 броя маски с клапан и антибактериален слой-13%
Ефикасна защита срещу вируси и бацили с:
3 броя маски с клапан и антибактериален слой
28.80 лв.
25.00 лв.
Виж ››

Бирената мая се използва от незапомнени времена в народната медицина. До ден днешен към нея се прибягва при лечение на различни заболявания.

Доказано е, че бирената мая се усвоява добре от стомашно-чревния тракт и не предизвиква подуване на корема или разстройства на функциите на стомаха и влияе положително върху организма.

Употребата на бирената мая подобрява дейността на стомаха, действа благотворно при хроничен ентероколит и се използва при лечение на хора с ниска киселинност на стомашния сок.

Максималното действие на бирената мая обикновено настъпва след 45-60 минути след приемането й. Тя стимулира функцията на стомаха по-добре от млякото, ръжения хляб, месния бульон и вареното месо.

Бирена мая за здраве и красота

При използването на бирената мая като средство за лечение, се препоръчва тя да се приема 30 минути преди хранене в продължение на един месец. Все пак преди това се посъветвайте със специалист, който да вземе под внимание особеностите на вашия организъм.

Под въздействието на бирената мая здравето се подобрява, появява се апетит, нормализира се теглото, повишава се количеството стомашен сок и общата киселинност.

Бирената мая е източник на витамини от група В и биологично пълноценни белтъчини, които са повече от 50% от маята. Това съчетание на витамини и белтъчини води до подобряване на обмяната на веществата и усвояването на белтъчините от храната.

В бирената мая присъстват и 14 витамина - всички от група В, витамин D, витамин РР, пълен комплекс аминокиселини и ферменти.

Бирената мая съдържа и селен и фосфор. Под действието й се повишава общото количество в кръвта на белите и червените кръвни клетки, възстановяват се нарушения в храненето на тъканите и спира наличието на косопад.

Бирената мая регулира въглехидратната, мастната и белтъчната обмяна на веществата и защитава мембраните на клетките от действието на токсичните продукти, което я прави чудесен имуностимулатор и антиоксидант.

Тя спомага за нормалното функциониране на кожните тъкани, подобрява регенерацията на тъканите при порязвания, съхранява функцията и структурата на жлезите.

Бирената мая е източник на енергия, тя помага на организма да се справи с емоционалния и физически стрес.

Бирената мая подържа функцията на нервната и сърдечно-съдовата система, благоприятно влияе върху състоянието на косата, кожата и ноктите, повишава имунитета, работоспособността и нормализира процесите на обмяна.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати