Акупресура за отказване на цигарите

Акупресура за отказване на цигарите

Тютюнопушенето е един от ужасните вредни навици, който много вреди на здравето ни. Всеки пушач го знае и осъзнава, но за съжаление не всеки успява да се откаже. Дали причината е в липсата на воля или e друга?

Безспорно онзи, който възприема себе си като „заклет пушач”, ще ги откаже много трудно, защото самото определение, което си дава, прави ситуацията още по-трудна за него самия. Провокирайте се, покажете малко желание.

Всички онези думи, които ежедневно чуваме за рак на белите дробове, за сърдечни заболявания, за пушача са просто думи. Чува ги, вероятно ги осъзнава и до там нещата са приключили, защото човекът е абсолютно убеден, че той е „заклет пушач” и никога няма да успее да се откаже от този отвратителен навик.

Чували сме много пъти в различни реклами, че вече можем да направим някакво действие (което иначе ни коства доста нерви) без никакви усилия. И в този ред на мисли – откажете се от цигарите без никакви усилия. Няма да има страшни моменти на абстиненция, няма да има луди скандали с всеки, който се изпречи на пътя ви. Начинът се нарича акупресура.

Чрез масажирането на специални точки, цигарите отиват в графата митове изключително бързо. При някои хора е необходим само един сеанс, при други, по-привързани към този навик, повече. По някаква причина изчезва неистовото желание да запалите цигара. Ще излъжем, ако кажем, че няма определен дискомфорт през първите 1–2 месец, но пък изобщо не може да го сравним с отказването само на убеждения.

Важно е също да се отбележи, че акупресурата не е болезнена – няма да усетите нищо неприятно, просто докосване и масаж, които ще ви помогнат да оставите цигарите завинаги. А ако се притеснявате от качване на килограми – замествайте похапването на и слънчогледови семки, с похапване на плодове и пиене на повече течности.

Потърсете помощ, защото вредите много на себе си. Акупресурата е подходящото решение.

Рейтинг

4.5
Общо 4 гласували
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари