Алтернативни методи за лечение на безплодие

Безплодие

Има много алтернативни методи за лечение на безплодие, без медицински интервенции. Начините, чрез които можете да подобрите шансовете си за зачеване, са много. Например, можете да си направите диаграми на цикъла, да промените начина си на живот или диетата си или да вземате правилни витамини.

Ако сте решили да започнете да подобрявате здравето си с надеждата да забременеете, то тук ще ви дадем няколко съвета как да увеличите плодовитостта си.

Мисловни терапии за тялото

Мисловната терапия се отнася до връзката между психичното ни здраве и здравето на нашето тяло. Йога, акупунктура , биофидбек, медитация , управляеми образи, молитви, CBT, групова терапия, хипноза, изразителен писане, арт терапии и смях може да ви помогнат да се справите с безплодието. Можете да се поинтересувате по обстойно в тази връзка.

Бебе в семействот

Увеличете вашата плодовитост с отказване лошите навици. Запитайте се - спя ли до късно?

Ако останете до късно вечерта, не получавате достатъчно сън. А това е лошо за вашата плодовитост. Някои изследвания са открили връзка между лошите навици на сън и нередовната менструация. Тя може да бъде симптом на безплодието. Също така, едно малко проучване установи увеличаване на спонтанните аборти сред медицинските сестри, които са работили нощна смяна.

Лоши навици на сън могат да доведат до проблеми с теглото, както при мъжете, така и жените. Като дори малко над или под здравословния диапазон на теглото може да доведе до проблеми с плодовитостта на.

Начините за справяне - хората остават до късно по много и различни причини. Разберете защо искате да останете до края - това може да ви помогне да надвиете навика.

Безсънието от друга страна може да бъде признак на депресия. Мисловните терапии, споменати по-горе спомагат за намаляване на стреса. Съчетанието на двата съвета може до доведе до чудото, което желаете. Най-важното е просто да сте спокойни и уравновесени, както и готови за това, което ви предстои.

Рейтинг

3.3
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари