ezine.bg»Статии»Здраве»Как да се предпазим»Маслото от канабис лекува рак

Маслото от канабис лекува рак

Масло от канабис

Рак е страшна диагноза, която преобръща света ти. Изведнъж всичко, за което си мечтал и към което си се стремил спира да съществува и значение има само това да опазиш живота си, да продължиш да живееш пълноценно.

И макар, че има хора, които са се спасили от страшните окови на това заболяване, ракът продължава да се приема като смъртна присъда, като началото на края. Много се спори и се обсъжда по въпроса има ли действително лекарство, което да ни излекува.

Често по медиите виждаме хора, които са измислили нови лечения и които твърдят, че не им се разрешава да се патентоват. Това е игра с човешки живот – живота на всеки е безценен и всяка подобна малка надежда дава сили на болния от рак. Дава му сили до момента, когато разбираш, че лекарството не лекува или че този който желае да го патентова има поставени неизпълними условия.

И въпреки, че някои от измислените лечебни методи са доста трудни за набавяне или пък с много висока цена, съществува и вариант, който е доста по-прост от всички останали, но който е също и незаконен и недоказан.

Рик Симпсън от Нова Скотия (Канада) твърди, че от рак може да ни избави маслото от канабис. Той е поискал онкологичното дружество в Канада да разгледа марихуаната като евентуален лек срещу най-страшната болест в наши дни, но те са отказали да разгледат този вариант.

Превенция на рака на гърдата

Рик Симпсън твърди, че забраната на марихуаната не е заради това, че може да ни навреди. Той смята, че ако всеки от нас отглеждаше в двора си растението и се лекуваше сам от болестите фармацевтичните компании ще спрат да функционират. Този човек е твърдо убеден, че маслото от марихуана помага и иска да продължава да помага на хората като отглежда растението по специален начин.

Симпсън смята, че капка масло от коноп, който той е отгледал, на ден може да ви излекува от рак за около 2 – 3 месеца. Срещу нестандартния лечител е заведено дело за притежание на около 30 г марихуана, дело по което е признат за виновен. Но той е убеден, че този метод помага и заявява, че независимо от всичко ще продължава да лекува хората, защото животът им зависи от това лечение.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 11
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
коко
коко
13.01.2015 01:32
Къде е това тук бе хора?
4
0
Danijel
Danijel
29.08.2013 17:24
конопено масло, материали и пълни научни статии за ефектите на канабиноиди на туморните клетки могат да бъдат намерени на интернет страницата медикканна
11
0
аха
аха
08.05.2013 19:55
да бе - лекува - от всичко! Само от глупост и лековерие - не ще!
3
19
ПепаПиг
ПепаПиг
26.04.2013 16:41
Трудно. Трябва ти поне едно кило качествен сух субстрат. Екстракцията се извършва с чист 100% петролеев етер - доста взривоопасно. Може и с чист 100% етилов алкохол. Не аптекарски чист спирт, а лабораторен абсолютно чист алкохол. И в двата случая е много опасно. По-приемлив вариант е да се направи пюре от листата. Също се препоръчва като лековит събстрат.
6
1
Petio
Petio
23.11.2014 15:16
обясни как точно се прави масло ако обичаш
2
0
Милена
Милена
21.04.2013 21:09
Как се добива масло от коноп в домашни условия?
3
2
Ирена
Ирена
19.04.2013 11:40
До преди 15-20 години се продаваше конопено семе по билковите аптеки.Аз съм си купувала но не помня за какво.Няма значение- международнния заговор за намаляване на жителите на планетата действа с пълна сила в името на ПАРИТЕ.ПАРИ ПАРИ И ПАК ПАРИ!
9
0