44 момичета са починали заради ваксини против рак

Рак на шийката на матката

Един от главните изследователи на ваксините Гардасил и Церверикс - д-р Даян Харпър, разкри, че я тормози съвестта заради смъртта на 44 момичета, тествали въпросните ваксини. Това смайващо признание тя направи на 4-тата Международна обществена конференция по ваксинациите, проведена в Рестън, Вирджиния от 2 до 4 октомври 2009 г.

Харпър е сред водещите учени, разработващи ваксини против човешки папиломен вирус. Според нея 70% от инфекциите, причинени от човешкия папиломен вирус, се самолекуват в рамките на година.

Въпреки че сега се предлага ваксинация против рак на шийката на матката на 9-годишни момичета, Харпър заявява, че в експериментите не са участвали момичета под 15-годишна възраст.

Според официалната версия 44 момичета са починали в следствие на тези ваксини, а при голяма част от доброволките се появили странични ефекти като лупус, епилептични припадъци, кръвни съсиреци и възпаления на мозъка. Някои от тях не са показвали симптоми на инфекция преди да бъдат подложени на опитите.

Даян Харпар оборва нуждата от ваксини като споделя, че според показатели в 98% от случаите човешкият папиломен вирус се изчиства и без да е лекуван. Медицинският специалист твърди, че всяка сексуално активна жена развива този вид вирус в някакъв етап от живота си.

Ако папиломният вирус не се изчисти, а се развие, това ще доведе до образуването на предракови клетки, които могат да причинят рак на шийката на матката.

Според сайта "Здрави всеки ден" няма никакво научно доказателство, че ваксините предотвратяват появата на рак.

Ваксина

Производителите признават, че ваксините могат да влияят само върху 4 щама от 40-те, причиняващи раковото заболяване.

Подобно разкритие направи и друг специалист в областта - Сара Кейн. Тя свидетелства, че ваксините са безполезни и смъртоносни. Д-р Харпър подкрепя това становище: „Гардасил се свързва с поне толкова смъртни случаи, колкото са смъртните случаи от рак на маточната шийка всяка година”.

С това признание Харпър се противопостави на конвенционалната медицина, която от години твърди, че ваксинацията против рак намалява шансовете за поява на болестта. Тези ваксини се предлагат на пазара от 2006 г.

Въпреки че е документално заснета, докато разкрива истината за ваксините, няколко дни след това Харпър се отрича от думите си, наричайки ги „измислица“.

Ваксините Гардасил и Церверикс и до днес се предлагат на пазара, като метод за предпазване от рак на шийката на матката.

Рейтинг

5 6
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
ssss
ssss
26.10.2013 22:10
Всички ваксини са вредни за хората.
3
1
godness
godness
22.09.2013 17:12
(GSK) 2рата по големина фармацевтична компания в света. Пуска лекарствата си за продажба, докато още се тестват. Честито
1
0
Стефани
Стефани
22.09.2013 13:38
Тази "докторка" трябва по-скоро да я арестуват и да я подведат под отговорност,отколкото да и дават да се изказва на Международни конференции !!!
0
0
Това се казва - МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ
Това се казва - МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ
17.09.2013 15:47
СТРАХОТНИ АМЕРИКАНСКИ ВАКСИНЕ - САМО ЗА 100 ДОЛАРА ГАРАНТИРАТ УМИРАЧКА ВЪВ ФЕРТИЛНА ВЪЗРАСТ !
1
0
D
D
14.09.2013 22:56
Наистина, много неща във фармацевтичната индустрия са главно с цел печалба. Но вие самите се съгласявате да живеете в такъв свят и казвате, че нищо не зависи от вас. И да, третират всички ни като овце. Но като нямате самостоятелно мислене и вярвате на всичко написано, това само им дава възможност да продължават да го правят!
0
0
Роси
Роси
12.09.2013 20:06
Няма по-голям грях от това да се търгува със здравето и живота на хората,защото е убийство.
3
0