44 момичета са починали заради ваксини против рак

Рак на шийката на матката

Един от главните изследователи на ваксините Гардасил и Церверикс - д-р Даян Харпър, разкри, че я тормози съвестта заради смъртта на 44 момичета, тествали въпросните ваксини. Това смайващо признание тя направи на 4-тата Международна обществена конференция по ваксинациите, проведена в Рестън, Вирджиния от 2 до 4 октомври 2009 г.

Харпър е сред водещите учени, разработващи ваксини против човешки папиломен вирус. Според нея 70% от инфекциите, причинени от човешкия папиломен вирус, се самолекуват в рамките на година.

Въпреки че сега се предлага ваксинация против рак на шийката на матката на 9-годишни момичета, Харпър заявява, че в експериментите не са участвали момичета под 15-годишна възраст.

Според официалната версия 44 момичета са починали в следствие на тези ваксини, а при голяма част от доброволките се появили странични ефекти като лупус, епилептични припадъци, кръвни съсиреци и възпаления на мозъка. Някои от тях не са показвали симптоми на инфекция преди да бъдат подложени на опитите.

Даян Харпар оборва нуждата от ваксини като споделя, че според показатели в 98% от случаите човешкият папиломен вирус се изчиства и без да е лекуван. Медицинският специалист твърди, че всяка сексуално активна жена развива този вид вирус в някакъв етап от живота си.

Ако папиломният вирус не се изчисти, а се развие, това ще доведе до образуването на предракови клетки, които могат да причинят рак на шийката на матката.

Според сайта "Здрави всеки ден" няма никакво научно доказателство, че ваксините предотвратяват появата на рак.

Ваксина

Производителите признават, че ваксините могат да влияят само върху 4 щама от 40-те, причиняващи раковото заболяване.

Подобно разкритие направи и друг специалист в областта - Сара Кейн. Тя свидетелства, че ваксините са безполезни и смъртоносни. Д-р Харпър подкрепя това становище: „Гардасил се свързва с поне толкова смъртни случаи, колкото са смъртните случаи от рак на маточната шийка всяка година”.

С това признание Харпър се противопостави на конвенционалната медицина, която от години твърди, че ваксинацията против рак намалява шансовете за поява на болестта. Тези ваксини се предлагат на пазара от 2006 г.

Въпреки че е документално заснета, докато разкрива истината за ваксините, няколко дни след това Харпър се отрича от думите си, наричайки ги „измислица“.

Ваксините Гардасил и Церверикс и до днес се предлагат на пазара, като метод за предпазване от рак на шийката на матката.

Рейтинг

5 6
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Djeni
Djeni
19.05.2014 17:30
"...показатели в 98% от случаите човешкият папиломен вирус се изчиства и без да е лекуван. Медицинският специалист твърди, че всяка сексуално активна жена развива този вид вирус в някакъв етап от живота си."
Това ми го е казвал гинеколог, че няма страшно като една жена има този вирус и че всяка жена го носи в себе си.
А относно ваксините - против съм. Когато е задължително си слагам ваксини, но за грип и рак, няма да си сложа ваксина. Три години поред слагах противогрипни ваксини и резултатът беше, че много често се разболявах. Те не предпазват, а унищожават нашия "имунитет". Нека да си говорим истината. Системата на ваксините е един голям бизнес. Затова толкова ни плашат с болести, за да сложим ваксина. Първо - тази ваксина струва пари, и второ, гарантирано е 98%, че ще се разболее човек и тогава какво следва - ходене по лекари, купуване на скъпи лекарства. Всичко е за пари!!!
2
0
04075
04075
18.05.2014 00:27
Взела е доста пари от производителите на ваксините,набутала се в ръцете на хора,решили да изкарат милиарди и всяка неудобна истина ,макар и от нея ще им проваля продажбите. Тези нямат милост,съвест и др. подобни качества.Несъмнено са я предупредили и се е отрекла от думите си,инак ония ще я ликвидират.
1
0
Д-р Румен Паунов
Д-р Румен Паунов
12.11.2013 22:27
Д-р Даян Харпър не е създателка на Гардасил и Церварикс,а техен фанатичен противник!Цялата статия е лъжлива!Обективна информация за тези ваксини търсета на сайта: прамед.ком/церварикс и силгард
1
1
Ван
Ван
10.11.2013 12:58
Хора нито една фармацефтична компания няма интерес от това Вие да бъдете в добро здраве,помнете че те печелят от това да ви разболяват и да "лекуват"симптомите а не самата болест,проучете малко за въпросните ваксини,че са бомби със закаснител,включително въпросната ЦЕРВАРИКС-предизвиква бъдещи хормонални проблеми,стерилитет,спонтанни аборти в края на бременноста ако въобще момичето може да забременее,проблеми със кръвосъсирването и хемоглобина.Елита иска да намали световното население,а масовите имунизации,под предтекст че ви застраховат срещу дадена болест и така ви инжектират вещества с неясен или ясен само на тях произход и въздействие е най-лесния начин да постигнат целите си незабелязано и необезпокоявани от никого!От 60-те и 70-те години насам когато масово въвеждат "задължителните" имунизации се появяват безпричинни алергии,нарастват случаите на аутизъм и синдромът на неочакваната детска смърт при бебетата,както и много много други "мистериозни" заболявания,които до този момент или ги е нямало или са били рядкост.Събудете се хора,никой не може да ви задължи да се ваксинирате или да ваксинирате детето си.
17
0
DONIKA
DONIKA
08.11.2013 18:56
ТЕЗИ РОДИТЕЛИ АКО МОГАТ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ И ДА И ИСКАТ СМЪРТНА ПРИСЪДА,ТОВА Е УБИЙСТВО.
2
0
цру
цру
05.11.2013 22:27
А рекламата у нас върви с пълна сила. Не знам дали Юлиан Вергов и Силвия Лулчева, които рекламират ваксината, наистина са ваксинирали децата си...или просто много кинти, пък който оцелее....
6
0