Напитките на младостта са соковете

Сокове
3 броя маски с клапан и антибактериален слой-13%
Ефикасна защита срещу вируси и бацили с:
3 броя маски с клапан и антибактериален слой
28.80 лв.
25.00 лв.
Виж ››

Дамите често подценяват значението на някои сокове за организма, а всъщност някои от тях са в състояние да подпомогнат не само младостта, но и са причината за щастлив и дълъг живот, смятат италиански учени.

Класацията на полезността безспорно оглавява ябълковият сок. Консумацията му оказва благотворно влияние при атеросклероза, действа добре на черния дроб, пикочния мехур и бъбреците.

В допълнение подобрява още и функцията на червата, премахва от организма токсините, тонизира след физическо натоварване.

Плодови Сокове

Черешовият сок пък е полезен за зъбите и очите. Нектарът от него поддържа нормалното ниво на хемоглобина и се бори с инфекции на пикочните пътища.

Също така намалява риска от много видове рак и поддържа мозъка, дори и в зряла възраст.

Боровинките под формата на напитка са активен помощник в борбата срещу диабет.

Фрешове

Сокът от тях преборва хронични заболявания на венците и помага на червата да възстановят нормалната си микрофлора. Този сок има и още едно предимство - пречи на образуването на бръчки, а за дамите това е безценно, убедени са специалистите.

Гроздовият сок в допълнение с антиоксидантите съдържа и много витамини B, които поддържат младостта на кожата, косата и

ноктите, както и помага в борбата с инфекции, заболявания на сърдечно-съдовата система и ставите. Той още запазва паметта и се бори с рак на гърдата.

Най-уникален сред всички полезни напитки е сокът от нар! Освен мощния заряд от антиоксиданти, напитката от плода съдържа калций, фосфор, магнезий, желязо и калий.

Този сок е полезен за сърдечно-съдовата система, ставите, кожата, косата и ноктите, кръвообращението и нервната система.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати