ezine.bg»Статии»Здраве»Здравни Съвети»Мъжете пазят либидото си с месо

Мъжете пазят либидото си с месо

Жана Г.Жана Г.
Новак
554256
Протеини

Мъжете не могат без месо, защото на подсъзнателно ниво усещат, че липсата на качествен животински белтък може да се отрази зле на либидото им и да намали тяхната работоспособност.

Това твърдят американски учени, според които различните видове месо се отразяват по различен начин на организма на мъжа.

Телешкото, пилешкото, немазното свинско и агнешкото тонизират клетките.

Тежкото месо с много мазнина, полуфабрикатите, натъпкани с консерванти и хранителна химия, нанасят голяма вреда на мъжа.

За да се справя добре мъжът със съпружеските си задължения, са му необходими не само белтъчини, но също така фолиева киселина, витамини В6, В12, С, Е, цинк, селен и омега-3 мастни киселини.

Любов

Точно тези вещества оказват влияние върху потенцията, качеството на сперматозоидите и психологическото състояние на мъжа.

За да получат необходимото количество цинк и селен, представителите на силния пол трябва да ядат пълнозърнест хляб и морски дарове.

Поне два пъти седмично мъжът трябва да яде риба. От зеленчуците кавалерите трябва да избират червените и оранжевите, които пазят възпроизводителните способности по-дълго време.

За да е добър любовник, мъжът трябва да се откаже от бирата и да пие червено вино и прясно мляко.

Млякото помага за възстановяването на клетките, а червеното вино е незаменимо за тези, които искат да се представят добре в леглото.

По време на ферментацията на гроздето веществото ресвератрол, което се намира във фината ципа, попада в сока.

Това вещество има свойства като виаграта, увеличава нивото на азотен окис в кръвоносните съдове и по този начин повишава потенцията.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest