ezine.bg»Статии»Здраве»Здравни Съвети»Лимоните са новата суперхрана срещу рак

Лимоните са новата суперхрана срещу рак

Лимон

Ново изследване извади наяве още от многото ползи на лимоните. Учените са установили, че плодът има силни антиканцерогенни свойства. Това го прави ефективно средство срещу кисти и тумори. Според медиците той може да замени химиотерапията и дори да лекува рак.

След като забелязали благотворното действие на лимона срещу болестотворните образувания, лекарите изпробвали киселия плод срещу някои видове рак. Резултатите показали, че действието му се засилва многократно, ако бъде съчетан със сода.

Лимонът винаги е препоръчван за лечение на редица болести и неразположения. Той регулира кръвното налягане и намалява натрупания стрес. Вътрешно се прилага срещу паразитни болести като бактериални и гъбични инфекции.

Сода Бикарбонат

Изследванията относно въздействието на лимоните върху раковите клетки се разглежда от 1970 година насам. Изследванията се провеждат в специализираните лаборатории на едни от най-големите производители на лекарства в САЩ.

Резултатите, получени след многогодишни опити и интервенции с лимон доказват, че киселият плод е способен да унищожи карциногенните клетки на 12 вида рак.

Той също така предотвратява тяхното разпространение и има 10 000 пъти по-силен ефект от всяко лекарство против болестта, включително и химиотерапията.

Напитка с Лимони

Прочистването с екстракт от лимон и сода са иновативен вид лечение, който, за разлика от използваните до момента, унищожава само болните клетки, без да засяга здравите. По този начин се избягват всички ужасни и понякога – фатални последици, типични за химиотерапията.

Лечението с лимони е изключително лесно. То не изисква ходене по доктори, даване на пари за лекарства и различни видове лечение.

За да се излекува, болният просто трябва всяка сутрин да приема сокът от половин лимон, равна чаена лъжичка сода бикарбонат и малко топла вода.

Разбърква се и се изпива. На вкус не е толкова лошо - подобно е на домашна лимонада. Може да се овкуси с настърган корен от джинджифил и смляно ленено семе, но не е задължително.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Антонина
Антонина
28.01.2015 21:59
Колко време трябва да се пие?
0
0