Пушачите трябва да ядат люто

1 от 7 Снимки

1.Люти чушки


Те спомагат за прочистването на натрупалата се слуз в дробовете и тялото. Лютото втечнява излишната слуз и натрупалите се токсини, като помага на тялото да се справи по- бързо с тях;
3 броя маски с клапан и антибактериален слой-13%
Ефикасна защита срещу вируси и бацили с:
3 броя маски с клапан и антибактериален слой
28.80 лв.
25.00 лв.
Виж ››

Всеки от нас се е заричал да спре цигарите от утре и никога не го е изпълнявал. Малцина са тези, които са се справили с обещанието. За тези от вас, които продължавате с вредния навик, препоръчваме да консумирате повече люти храни.

Изследвания, проведени наскоро, показват, че за прочистване на белите дробове трябва да се консумират повече люти чушки и чили. Пушенето несъмнено оставя следи в белите дробове, като се натрупва никотин и катран в тях. За никого не е тайна, че в цигарите се съдържат около 4000 отрови.

Прочистването на белите дробове намалява риска от рак и инфекции, подобрява състоянието на дихателната система и освобождава токсините. Ако има много натрупани токсини в белите дробове, това веднага ще окаже влияние върху кожата. Когато прочистите белите дробове, организмът ви ще бъде богато снабден с кислород и ще дишате по-леко.

Разгледайте галерията горе и вижте кои са храните за прочистване на белите дробове, които са задължителни за пушачите.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати