Излекувайте болките в гърба с алуминиево фолио

Болки в кръста

Алуминиевото фолио е незаменим помощник в кухнята за всяка домакиня. To има безброй приложения, които улесняват работата на домакинята по време на готвене – служи за задушаване на ястията или за повиването им с цел да ги изолираме от миризмите в хладилника. Освен това обаче фолиото може да се окаже ефикасно и за лечение на различни болежки – от схващания в гърба до изгаряния.

За да облекчите напълно болките в гърба, използвайте ежедневно алуминиево фолио – според лечители то може да помогне и при неразположения, свързани с коленете, раменете, ставите и пр.

Всичко, което ви е необходимо, за да облекчите болката, е парче фолио, което да превържете на болното място.

Специалистите препоръчват този метод за лечение дори за състояния като ревматоиден артрит и дискова херния. Когато сме увили засегнатото място с алуминиевото фолио, биоенергията, която преминава през тялото, се завръща на меридианите, от които първоначално е дошла, твърдят китайски и руски лечители.

Когато това се случи, потокът от енергия се регулира и по този начин болката бързо и ефективно отшумява.

Фолиото може да заличи и постоперативни белези, твърдят още лечителите – достатъчно е само да се сложи парче от него на мястото на белега. Фолиото се оказва ефикасно и при изгаряния – необходимо е само да почистите засегнатото място и да го подсушите с кърпа.

Алуминиево фолио

След това нанесете подходящ мехлем за изгаряния и отгоре сложете фолио – най-добре е да завиете мястото с парче от него. Този метод бил много по-бърз, отколкото всякакви други средства за лечение, посочват лечителите. Китайската терапия за лечение на болките в гърба с фолио може да се прави през десетина-дванайсет дни.

Ежедневно се закрепя парче от фолиото на болезненото място – парчето алуминиево фолио се оставя да стои на засегнатото място между 8 и 12 часа. Времето зависи най-вече от интензивността на болката. След като облекчите неразположението си, направете около две седмици почивка и после, при необходимост, отново повторете лечението.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати