Не правете това сутрин!

1 от 5 Снимки

1. Не влизайте веднага във виртуалното пространство


С развитието на многобройните информационни канали в Интернет все повече хора започват да живеят он лайн. Психолози обаче съветват първото ни влизане в мрежата да бъде най-малко един час след събуждане. Моменталното влизане в социалната мрежа или проверката на имейла може да ви доведе до панически пристъп.

Огромното количество информация влияе негативно, преди мозъкът да се е разсънил напълно. Ранното сърфиране в Интернет ще ви накара да започнете деня си по нездравословен начин и ще направите повече грешки през деня. Психолозите съветват да проверявате имейла си по график, а не да следите новите съобщения постоянно.

В съвременното забързано ежедневие хората нямат почти никакво излишно време сутрин преди работа. Въпреки това те често допускат няколко основни грешки, които могат да имат сериозни последици за психичното и физическото им здраве.

Едва когато човек се зарине от здравословни проблеми, осъзнава, че може би нещо в неговото ежедневие досега не е било както трябва. Че не се е погрижил добре за себе си навреме.

Затова в галерията горе накратко ще ви покажем кои са елементарните грешки, които допускате още със старта на деня. Разгледайте ги и преценете доколко са валидни и за вас.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати