Най-ефективните билки за лечение на хипотиреоидизъм

1 от 6 Снимки

Джинджифил


Ароматният корен, освен с останалите си здравословни ползи, успешно помага и на хора с проблеми с щитовидната железа. Той е богат източник на магнезий, калций и цинк. Има противовъзпалителни свойства, нормализиращи функциите на щитовидната железа.
3 броя маски с клапан и антибактериален слой-13%
Ефикасна защита срещу вируси и бацили с:
3 броя маски с клапан и антибактериален слой
28.80 лв.
25.00 лв.
Виж ››

Хипотиреоидизмът се появява, когато функцията на щитовидната железа е намалена. Причина за това е хормонално разстройство, което пречи на набавянето на необходимото количество хормони, нужни на организма. Появата на хипотиреоидизъм води до колебания в пулса, храносмилането, нервната система. Възможно е повишаване на температурата, а при малките деца дори отклонения в умственото развитие и физическия растеж.

За щастие има методи за справянето с това заболяване. В по-голямата си част те са свързани с различни хормонални терапии, но в някои ситуации приемът на билки също допринася за нормализирането на нивата на хормоните на щитовидната жлеза.

Ето и билките, чийто прием има най-добро влияние върху хормоналния баланс в организма на човек и които помагат за справянето с хипотиреоидизма.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати