Излекувайте болките във врата с тази магическа смес

Болки във врата

Всеки от нас поне веднъж в живота си е попадал в капана на болките в гърба. Една лесна рецепта, състояща се само от два компонента, завинаги ще излекува болките и скования врат.

Домашното мазило, което ще ви помага и за в бъдеще, има две съставки - морска сол и нерафинирано растително масло. Втората съставка се открива по-трудно, но усилията си струват. Ако все пак не успеете, то маслото може да бъде заменено с висококачествен зехтин.

За направата на вълшебното мазило смесете 10 c.л. морска сол и 20 c.л. нерафинирано олио или зехтин. Съставките поставете в стъклен буркан, който затворете плътно с капачка. Съдът се оставя да престои за няколко дни, докато олиото изсветлее. Тогава вече е готово за употреба.

При болки и скованост във врата всяка сутрин втривайте енергично от домашно приготвеното мазило по целия врат. Първият ден се започва с 2-3-минутен масаж. Всяка следваща сутрин той се удължава с още толкова, докато накрая достигнете 20 минути. Десет дни след започване на масажите болката и сковаността ще са напълно изчезнали.

Морска сол

Сместа между морска сол и нерафинирано олио има уникални способност. Тя стимулира кръвообращението и регенерира костната плътност и хрущяла. Може да се използва и за цялостни масажи на гърба и тялото.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати