Наистина ли гърдите растат от боза и хмел?

Увеличаване на гърдите

Как да увеличим гърдите само с упражнения?

Пищните гърди са гордост за всяка жена и обект на възхищение от страна на силния пол. Но и на завист от страна на останалите дами, които не са надарени с огромен бюст.

Може би заради това съществуват толкова много рецепти и съвети за увеличаване на гърдите. Хилядите препоръки минават през яденето на огромни количества зеле в древността, до използването на най-новите методи на пластичната хирургия.

Предлагат се рецепти, базирани на хранителния режим и физическите натоварвания или други, в които се ползват специални кремове и лекарства.

За да не говорим излишно, ще анализираме рецепти за увеличаване на гърдата, който се основават на дългогодишния опит и съвременните технологии.

Най-древният, прост и известен начин, познат още от древността, е ползването на специално бельо. Сутиените с различни видове подплънки, разбира се, ще увеличат гърдите ви не завинаги, а моменто – за деня или за вечерта, ако ви се налага да облечете рокля с дълбоко деколте.

Сред най-старите рецепти за увеличаване на гърдите е консумирането на определени храни. И до днес много жени искрено вярват в чудодейната свойства на бозата, зеле, дрождите или шишарките от хмел.

Стегнат бюст

Зелето действително съдържа някои вещества, които стимулират по-бърз растеж на гърдите, но те просто спомагат да оформянето и растежа на гърдите по време на пубертета.

Що се касае до хмела - хормоните, съдържащи се в шишарките, обаче увеличават риска от рак на гърдата, а и могат да докарат сериозни проблеми с жлезите с вътрешна секреция.

С други думи обещанията на народните рецепти за увеличение на гърдите, може и да ви помогнат, но не да увеличите тях, а да натрупате мастна тъкан или да наедреете в други часто от тялото. Смешно е да вярвате, че гърдите ви ще бухнат както бухва хлябът от парче тесто.

Друга рецепта, от която обаче вече има известен смисъл, са физическите упражнения, предназначени за укрепване на коремните и гръдните мускули. Този метод е препоръчителен в случаите, в които гърдата изглежда недостатъчно апетитни поради лоша поза на тялото или слаборазвити гръдни мускули.

Помнете обаче, че във фитнес-залата просто ще развиете гръдните мускули, но няма да ви пораснат двойно по-големи гърди. По простата причина, че в тях няма мускули, които да едреят.

Дефакто, физическите упражнения, както танците и плуването, не трябва да ги разглеждаме като техники за увеличаване на гърдите, а просто като занятия за тонус и добра форма.

Виж повече

Рейтинг

5 9
4 8
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Бианка
Бианка
22.05.2014 16:33
'кфк
0
2
гц,х
гц,х
03.01.2014 00:52
мнб н
2
1
Георгиева
Георгиева
24.11.2013 01:38
Пищните гърди са гордост за тези с празните помещения на главата си!Да си монтофонка не е много яко, защото гърдите ти тежат,пречат,а и увисват по бързо! предпочитам да ме уважават заради способностите и разума ми а не по гърдите.Много по удобни са моминските гърди и по дълго запазват красивата си форма от големите гърди.Всичко е красиво в нормата си и нуждата, за която е нужно.Това го казвам от опит и усет!Така, че всяка жена има своята красота, но зависи кой как я вижда,според това, за което му е нужна!Българката е прекрасна жена, но няма възможност да се поддържа! Трябва да се грижи за семейството си, защото средствата и са нищожни.Бъдете здрави независимо от големината на гърдите си и щастливи! Рака на гърдата оставя всяка година над 3000 жени без гърди! А те също са прекрасни майки,сестри,дъщери!Бъдете здрави,другото са комплекси и мода!
10
2
Сак
Сак
23.11.2013 19:42
Таз на снимката е пила много БОЗЪ .
3
2