Ezine.bg»Статии»Здраве»Народна Медицина»Как да премахнем кокалчето на крака (Рецепта на Ванга)

Как да премахнем кокалчето на крака (Рецепта на Ванга)

5 от 5 Снимки

5. Рецептата на Ванга


Народен лек срещу изпъкнали кокалчета е препоръчвала българската пророчица Ванга. Загрейте малко парче керемида, докато добие червеникав цвят. Топка вълна се натопява в газ. Нагорещената керемида се залива със студена вода. Наложете изпъкналото кокалче с напоеното парче вълна, а върху него наложете керемидата. Тя се държи върху засегналия участък, колкото можете да издържите. Терапията продължава, докато кокалчето изчезне.

Изпъкналите кокалчета на крака причиняват, меко казано, неудобство. Освен че са неестетични, те могат да бъдат и болезнени. Много са причините за появата им. Най-честите сред тях са продължителното ходене с неудобни обувки, както и нарушаването на солевия метаболизъм.

Има редица начини, чрез които можете да се избавите с този проблем, но при появата на изпъкнала кост на крака посетете лекар, за да се провери дали проблемът не е причинен от ранен стадий на артрит.

Ако не артритът е причинител на деформацията, ползвайте една от изброените рецепти в галерията горе, които ще ви донесат така жадуваното облекчение на проблема.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати