Чудодейни зеленчукови сокове срещу болни бъбреци

Морковен сок с Цвекло

Редовната консумация на продукти, съдържащи неорганичен калций, е опасна за здравето. За съжаление, много от така любимите ни вредни храни съдържат това вещество, което е коварно прикрито в концентрираните захари и скорбялата. Такива продукти са бързите тестени закуски, които често хапваме за обяд, и повечето захарни изкушения в близката лавка.

Организмът не може да обработи неестествения за тялото неорганичен калций и търси начин да се отърве от него. Когато неорганичният калций бива депозиран в корема, това може да доведе до тумор в стомаха. А ако се натрупа в областта на ануса, се образуват хемороиди. Обичайно този вид калций се складира обаче в жлъчката и бъбреците.

Всеки от гореизброените проблеми е сериозен, но за щастие има лечение. За разлика от другите случаи, когато в бъбреците са се образували камъни, имате възможности да се справите с това състояние без да се намесва скалпел, а само като спазвате следната рецепта с комбинация от зеленчукови сокове.

Знае се, че лимоновият сок има почти чудодейно въздействие върху организма. Просто изцедете един лимон и разтворете сока в 150 милилитра топла вода. Пийте този природен елексир сутрин на гладно и вечер преди да си легнете. Лимоновата киселина в комбинация с богатото съдържание на витамин С спомага за разграждането на калция.

За втората част от рецептата ви трябват три моркова, една средно голяма глава цвекло и две краставици. Нарежете зеленчуците на ситно и ги пасирайте. Прибавете 150 милилитра вода или прясно мляко. Този сок се пие по три пъти на ден по ваше усмотрение, но не и преди да сте пили сока от лимон.

Лимонов сок

Спазвайте този режим в продължение на три седмици, като не е нужно да се ограничавате с храненето. Разбира се, хубаво е да забравите (поне за известно време) храните, които са ви довели до това състояние. След края на тази сесия жлъчката и бъбреците ще се прочистят от само себе си.

При нужда можете да повторите терапията или просто да пиете тези сокове профилактично. Сами по себе си тези зеленчукови сокове могат да ви донесат само ползи за здравето. Във всичките от изброените продукти има богато съдържание на естествен калций, който се преработва от организма без да оставя остатък.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари