ezine.bg»Статии»Здраве»Здравни Съвети»Защо по-често трябва да ходим без бельо?

Защо по-често трябва да ходим без бельо?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190296
Бельо
Дифузер и овлажнител за етерични масла, LED светлини, 2в1
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дифузер и овлажнител за етерични масла, LED светлини, 2в1
60.00 лв.
Виж ››

Неносенето на бельо се превърна в актуална тенденция сред много съвременни знаменитости. Освен модерно обаче то е и полезно. Вижте няколко основателни причини поне от време на време да даряваме тялото си с пълна свобода.

Ще се чувствате по-удобно

Носенето на бикини, прашки, боксерки и какви ли не други гащички е наложено от обществото и сме свикнали да го правим, без дори да се замисляме колко неудобни могат да са те понякога. Когато се лишим от тях обаче, се чувстваме по-свободни отвсякога и безспорно ни е далеч по-комфортно без всички тези пристягащи ни материи.

Ще успокоите раздразнените си хемороиди

Колкото и странно да звучи, някои чуждестранни гинеколози уверяват, че пациентките, страдащи от хемороиди, биха се чувствали по-добре, ако поне от време на време си позволяват да ходят без бельо. Те насърчават дамите вечерно време да си дават по-голяма свобода.

Стегнато бельо

Ще усещате по-голяма свежест в интимната си област

Носенето на впити бикини, прашки и боксерки от изкуствени материи пречат на тялото ви да диша и предизвикат спарване в интимната област. Когато се освободите от бельото и свикнете да ходите така, ще забележите, че усещате много по-голяма свежест в тази зона и ще се чувствате значително по-комфортно.

Няма да си причините вагинални инфекции

Мнозина смятат, че когато една жена не носи бельо, се излага на по-голям риск бактериална вагиноза. Но според американски учените между двете явления няма връзка. Дори съществува теория, според която бактериална вагиноза може да се дължи именно на стегнато и впито бельо, каквото съвременните дами са свикнали да носят. Ето защо те горещо препоръчват на представителките на нежния пол да носят бельо само по време на месечния си цикъл.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати