Природно чудо! Зеленчуковият шейк, който ще смъкне кръвната ви захар завинаги

Кръвна захар
3 броя маски с клапан и антибактериален слой
Ефикасна защита срещу вируси и бацили с:
3 броя маски с клапан и антибактериален слой
28.80 лв.
Виж ››

Според последните статистики от диабет са засегнати над 360 млн. души по целия свят, което превръща това заболяване в истинска световна епидемия. И за съжаление на всяка 10-та секунда един от заболелите умира и за него нивото на високата кръвна захар се оказва фатално.

Известната лечителка Вера Кочовска, която е и ясновидка, обаче е намерила сигурен метод за нормализиране на нивата на кръвната захар. Тайната ѝ за преодоляването на това сериозно болестно състояние се крие именно в консумацията на отвара от боб и брюкселско зеле.

И макар докторите да нямат научно становище и обяснение как и защо тази отвара действа лековито, е доказано че мнозина, които са се доверили на екстрасенската, наистина успяват да намалят нивото на кръвната захар и започват да водят нормален начин на живот.

Диабет

Според Вера Кочовска най-добрият начин за снабдяване на организма с инсулин се получава чрез комбинирането на боб, брюкселско зеле, краставица и лимонов сок. Те даряват на организма ни не само енергия, но и важни витамини и минерали, като същевременно се явяват като истинска инсулинова бомба.

Необходимо е единствено да се снабдите с 12 главички брюкселско зеле, 2 ч.ч. зелен фасул, 1 краставица и 1 лимон.

С помощта на блендер или кухненски робот разбийте брюкселското зеле. Прибавете към него обеленият лимон, обелената краставица и измития и почистен зелен боб. Целта е всички съставки да се смесят добре и да се приемат половин час преди хранене по 2 пъти на ден. Необходимото количество от отварата не трябва да е по-малко от 200 г, най-добре 250 г.

Шейк

Макар тази зеленчуково-плодова смес да не е от най-вкусните неща, които сте пробвали през живота си, почти всеки, който я е пробвал, е на мнение че тя е ефективна. И то не само по отношение на нормализирането на кръвната захар. Просто хората започват да се чувстват по-добре физически и изпълнени с енергия.

Вера Кочовска съветва своите пациенти да приемат лековитата отвара в продължение на месеци и дори и след цялостното нормализиране на нивата на кръвната захар да се прави профилактичен прием през лятото и зимата.

А дори и да не се доверявате на мнението на екстрасенси, нищо не Ви пречи да изпробвате споменатата лечебна рецепта. Тя не само че няма да Ви навреди, но е възможно и да Ви помогне.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати