Природно чудо! Зеленчуковият шейк, който ще смъкне кръвната ви захар завинаги

Кръвна захар

Според последните статистики от диабет са засегнати над 360 млн. души по целия свят, което превръща това заболяване в истинска световна епидемия. И за съжаление на всяка 10-та секунда един от заболелите умира и за него нивото на високата кръвна захар се оказва фатално.

Известната лечителка Вера Кочовска, която е и ясновидка, обаче е намерила сигурен метод за нормализиране на нивата на кръвната захар. Тайната ѝ за преодоляването на това сериозно болестно състояние се крие именно в консумацията на отвара от боб и брюкселско зеле.

И макар докторите да нямат научно становище и обяснение как и защо тази отвара действа лековито, е доказано че мнозина, които са се доверили на екстрасенската, наистина успяват да намалят нивото на кръвната захар и започват да водят нормален начин на живот.

Диабет

Според Вера Кочовска най-добрият начин за снабдяване на организма с инсулин се получава чрез комбинирането на боб, брюкселско зеле, краставица и лимонов сок. Те даряват на организма ни не само енергия, но и важни витамини и минерали, като същевременно се явяват като истинска инсулинова бомба.

Необходимо е единствено да се снабдите с 12 главички брюкселско зеле, 2 ч.ч. зелен фасул, 1 краставица и 1 лимон.

С помощта на блендер или кухненски робот разбийте брюкселското зеле. Прибавете към него обеленият лимон, обелената краставица и измития и почистен зелен боб. Целта е всички съставки да се смесят добре и да се приемат половин час преди хранене по 2 пъти на ден. Необходимото количество от отварата не трябва да е по-малко от 200 г, най-добре 250 г.

Шейк

Макар тази зеленчуково-плодова смес да не е от най-вкусните неща, които сте пробвали през живота си, почти всеки, който я е пробвал, е на мнение че тя е ефективна. И то не само по отношение на нормализирането на кръвната захар. Просто хората започват да се чувстват по-добре физически и изпълнени с енергия.

Вера Кочовска съветва своите пациенти да приемат лековитата отвара в продължение на месеци и дори и след цялостното нормализиране на нивата на кръвната захар да се прави профилактичен прием през лятото и зимата.

А дори и да не се доверявате на мнението на екстрасенси, нищо не Ви пречи да изпробвате споменатата лечебна рецепта. Тя не само че няма да Ви навреди, но е възможно и да Ви помогне.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати