Природните лекове на Петър Димков при артрит

Кестени
Защитна маска с клапан до 88 часа защита (размер XS-M)
Ефикасна защита срещу вируси и бацили с:
Защитна маска с клапан до 88 часа защита (размер XS-M)
13.00 лв.
Виж ››

Петър Димков, един от най-видните наши лечители и родоначалник на ирисовата диагностика в България, безспорно е помогнал много на народа си със своите природни лекове. В научните си трудове той отделя внимание главно на здравословния начин на живот и съветва соите последователи да се обърнат изцяло към даровете на природата.

Успял е да помогне на безброй хора, облекчавайки симптомите на индивидуалните им заболявания. Но най-интересното вероятно е, че е намерил ефективен лек и за страдащите от артрит - заболяване, което е нелечимо. Ето какви природни лекове предписва той:

Диви кестени

Разходете се и си наберете колкото можете повече кестени, но внимавате да са здрави. Наранените не ги събирайте, защото те нямат целебна сила. Настържете кестените, сложете ги в буркани, напълнете до гърлото на буркана камфоров спирт. Затворете ги херметически и ги оставете на слънце. На шестия ден добавете към всеки буркан по 1 ч.л. рафинирана сяра и 1 ч.л. нишандър.

Артрит

Оставете бурканите още 2 дни на слънце, но ги разклащайте от време на време. Когато изминат още 7 дни, добавете към всеки буркан и 1 ч.л. терпентин от аптеката. Оставете 1 ден сместа да почива, след което започнете да разтривате с тази смес болните стави. Само след няколко дни ще усетите облекчение, но продължавайте да втривате още поне 1 седмица след отзвучаване на болките.

Конски кестени

Петър Димков препоръчва под възглавницата да се сложат 5-6 кестена, защото срещу болката при артрит действа и вълшебството на мисълта. Конският кестен, освен че ще облекчи болките, ще помогне и за добрия Ви сън. Важно е обаче в момента, в който положите глава на възглавницата, да се отпуснете. Сетете се за някои приятни мигове от деня, за любим човек или просто помечтайте. Самият Петър Димков казва: Мисълта прочиства духа, а чрез духа и тялото слага в ред себе си, тъй като тя го зове към същото. А към каквото призовава тя – то се осъществява.

Моркови

Моркови

Настържете 1 кг моркови. Отделете от тях толкова, колкото да можете да си направите компрес, който да покрива целия болен участък. Увийте около компреса найлон и парче плат, за да не изтича целебният сок на морковите, и го оставете да действа поне 24 часа.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати