Специални боксерки пазят мъжката потентност от телефонна радиация

мъж със смартфон

От дълго време експертите алармират, че мъжете, които постоянно носят смартфона в джоба на панталоните си, буквално опичат своята сперма. Вълните, които са излъчвани от устройствата, убиват сперматозоидите и могат да нанесат трайни увреждания на потентността.

По повода група френски студенти изобретиха начин, с който мъжете могат да се предпазят до 99% от вредните лъчи в опит да се намалят лошите ефекти върху фертилитета.

Младите изследователи създадоха мъжки боксерки с докачливото име Duoo Hopeful. Те са изтъкани с двоен слой специален плат, имащ високо съдържание на сребро. Благородният метал има най-високата устойчивост срещу електромагнитни вълни.

Изобретението идва в светлината на последни проучвания, които твърдят, че мъжете, носещи телефона си в панталоните, буквално се излагат на радиация. Тя намалява шансовете им да станат някога бащи, като намалява нивата на сперматозоидите с повече от 57%. Този ефект се дължи основно на топлината, която създават електромагнитните вълни. Тя прави сперматозоидите неактивни, а продължителното им влияние върху мъжките гениталии води до трайна импотентност.

Специалните боксерки са създадени от трима френски студенти, чиято идея била чрез тях да се преборят с трайната тенденция за намаляването на раждаемостта във Франция.

Нашият продукт е иновативен. Искаме да предпазим хората от влиянието на електромагнитните вълни по начин, по който да се чувстват защитени през целия ден, казва за изобретението един от създателите му – Антоан Сергюли.

боксерки

Всеки, който е решил да си закупи специалните боксерки, може да си избере между четири цвята – червено, синьо, сиво и зелено. Цената е 27 долара. Всеки чифт е произведен от памук, полиестер, ликра и, разбира се, тайната съставка – много сребро.

Благородният метал е вплетен в тъканта на панталоните, създавайки т.нар. Фарадеев кафез, разположен в областта, която трябва да е най-пазена. Електромагнитното лъчение, достигайки кафеза, се разпределя равномерно около него без да е в състояние да проникне през него.

Предпазното бельо вече е в продажба. То може да бъде закупено в магазините във Франция и Великобритания, както и в Интернет.

Виж повече

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари