ezine.bg»Статии»Здраве»Как да се предпазим»Превенция на рак на гърдата в 5 стъпки

Превенция на рак на гърдата в 5 стъпки

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
945521k
1 от 5 Снимки

1. Забравете за заседяването


Заседяването е сред най-големите врагове на здравето, защото причинява редица заболявания, най-опасното сред които е ракът на гърдата. Да, в нашето ежедневие звучи невъзможно да не прекарваме часове пред компютъра, имайки се предвид големия брой професии, които изискват работа зад бюро и седнало положение, но това са фактите. Опитвайте се да ставате по-често от компютъра, разхождайте се и не забравяйте за редовната физическа активност.
Практичен Бeзĸoнтaĸтeн Tepмoмeтъp
Практичен аксесоар за вашия дом:
Практичен Бeзĸoнтaĸтeн Tepмoмeтъp
44.00 лв.
Виж ››

Ракът на гърдата е сред най-опасните видове рак, а броят на заболелите жени расте с всяка година. Нито една жена не е застрахована – без значение дали е в млада, средна или напреднала възраст.

За съжаление през последните години се наблюдава тенденция все по-млади жени да се разболяват. Открит навреме, ракът в много от случаите е лечим, но с напредване на заболяването шансовете за положителен изход намаляват значително.

Затова всяка жена трябва редовно да ходи на профилактични прегледи. В горната ни галерия може да разберете някои лесни, но много важни стъпки в борбата с коварния рак.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати