Спазвай тези 7 правила за здрава, млада и вкусна вагина

1 от 7 Снимки

1. Добра хигиена


Поддържането на добра хигиена е първата стъпка към здравето на вашата вагина. Един от обичайните проблеми, е неприятната миризма. За да се справите, е нужно миене два пъти на ден с мек сапун и топла вода. Обърнете внимание на пубиса, който обгражда вагината. В тази част на кожата има много потни жлези, които са основните, които могат да причинят неприятна миризма. За да се справите веднъж завинаги, измийте вагината си с чай от лайка. За да нямате повече проблеми, избягвайте силно алкални сапуни, защото те отмиват естествените масла, които защитават кожата и я правят уязвима на инфекции.
Защитна маска с клапан до 88 часа защита (размер XS-M)
Ефикасна защита срещу вируси и бацили с:
Защитна маска с клапан до 88 часа защита (размер XS-M)
13.00 лв.
Виж ››

Здравето на половите органи при жените изискват особена грижа. Грижата е основна превенция срещу всякакви заболявания и неприятни състояния.

За да запазите вагината си млада и здрава, има общо седем основни правила, които трябва да спазвате. Тук не става въпрос за най-различни антиейдж продукти. Те могат и да ви накарат външно да изглеждате по-млади. Когато става въпрос за органи обаче, нещата стоят малко по-различно.

Половите органи и в частност вагината са най-чувствителното нещо в тялото на една жена. Гинеколозите пропускат да предупредят дамите за нещата, които могат да им се случат. Често жените са шокирани, когато вулвата и вагината им са напълно променени, и то само в рамките на няколко години.

Темата за интимното здраве е сложна и често неудобна за обсъждане. Вагиналните проблеми обаче са нещо особено сериозно. Как да поддържате вагиналното си здраве оптимално, вижте в галерията горе.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати