С тези природни средства цигарите ще останат в миналото ви

4 от 4 Снимки

4. Женшен


Женшенът потиска апетита и допълнително помага на организма да се справя с физическия и емоционален стрес. Пийте по три пъти на ден – сутрин, обед и вечер чай от билката, докато желанието ви за пушене не отмине.
3 броя маски с клапан и антибактериален слой-13%
Ефикасна защита срещу вируси и бацили с:
3 броя маски с клапан и антибактериален слой
28.80 лв.
25.00 лв.
Виж ››

Дори и да си мислите, че тютюнопушенето е добър начин да се отпуснете от все по-големите количества социален стрес, на който сте подложени, това въобще не е така. Нови проучвания показват, че никотинът засилва стреса, вместо да пази от него.

Данните сочат, че цигарената съставка възбужда електрофизиологичните параметри на мозъка и това от своя страна завишава в пъти социалния стрес. Както знаем, напрежението отключва някои от най-страшните заболявания на нашето време като рак и диабет.

Цигарите обаче не ни причиняват само това. Експертите от години алармират, че пушенето носи със себе си десетки здравни рискове, сред които дихателни проблеми, стерилитет, проблеми със съня. Наложително е вредният навик да бъде органичен, а спирането му води до много по-здравословен начин на живот. Това обаче е изключително трудно за по-голямата част от пристрастените към цигарите.

Но за щастие има някои природни средства, които значително могат да облекчат прехода от ежедневното пушене към здравословен живот. Вижте в следващата галерия най-добрите от тях, които присъстват в почти всяка кухня.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати