Ezine.bg»Статии»Здраве»Народна Медицина»Бабини рецепти за всеки ден срещу най-честите болежки

Бабини рецепти за всеки ден срещу най-честите болежки

2 от 6 Снимки

2. Бяла върба срещу болка в гърба


Застоялият начин на живот, всекидневното седене в офиса и отказът да се поддържаме във форма може да доведат до интензивни болки в гърба. Бялата върба е билката, с която да се справим с това неприятно усещане. Тя се счита за естествена алтернатива на аспирина, защото съдържа солицин, компонент, който спира болката.

Само допреди няколко десетилетия хората разчитаха изключително много на естествените природни средства, за да се справят с различните болежки, които ги притесняваха. Днес това не е така. Без да отричаме напредъка на медицината, сякаш всички станаха прекалено зависими от продуктите, родени във фармацевтичните лаборатории.

Все по-често лекарите изписват дори и антибиотици за състояния, с които лесно можем да се справим с лечебните дарове на природата. Възрастните хора все още помнят илачите, с които са ги лекували техните родители. Хубаво е да поговорите с тях, преди да посегнете към хапчетата. Това важи, особено ако става въпрос за леко заболяване като настинка, запек или главоболие.

Природата предлага най-добрите лекарства за повечето заболявания, а всичко, което трябва да направите, е да се вгледате внимателно и да си припомните колко полезни могат да бъдат някои от продуктите, които срещате постоянно в ежедневието си. Вижте в следващата галерия най-добрите бабини рецепти срещу често срещаните заболявания.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати