С Божествени сълзи може да излекувате тези 4 досадни болести

1 от 4 Снимки

1. Пневмония


1 ч.ч. брашно, 1 жълтък и ½ ч.ч. прясно мляко се замесват на питка и се поръсват със ситно счукан тамян. Полученото се поставя на болната страна и се завързва с вълнената кърпа. Когато мястото се зачерви, се сваля. Процедурата се повтаря няколко дни поред. Същото помага и при плеврит;

Божествените сълзи имат мощни лечебни свойства. Веднъж опитали невероятните способност на зрънцата тамян, няма да искате и да чуете за друго лекарство.

Уникалното лекарство се получава от Тамяновото дърво (Boswellia sacra) или Босвелията. Тамянът се използва в традиционната медицина от векове. Благодарение на своите обезболяващи и противовъзпалителни качества той се прилага при лечението на артрит, астма, камъни в бъбреците, язва и колит. Според някои теории той се справя успешно и с раковите клетки. Прилага се още при лечението на уплаха и стрес, тъй като действа като силен антидепресант.

Освен в традиционната медицина тамянът се използва и в ароматерапията. Той действа успокояващо и релаксиращо. Препоръчва се на хора, които имат проблеми със съня.

Малките зрънца тамян са толкова чисти и мощни, че ги наричат Божествени сълзи. Рецептите с тях, както и резултатите, които постигат, нямат аналог.

Какво и как може да лекувате с Божествени сълзи, вижте в галерията горе.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати