Ezine.bg»Статии»Здраве»Народна Медицина»С Божествени сълзи може да излекувате тези 4 досадни болести

С Божествени сълзи може да излекувате тези 4 досадни болести

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
2 от 4 Снимки

2. Бъбреци


При възпалени и болни бъбреци на водна баня се разтапят 25 г пчелен восък, 25 г бял тамян, 100 г зехтин и 40 г медицинска дъвка. Получената смес се оставя да изстине до готовност. С нея се оформят топчета с големината на царевични зърна. Три пъти дневно се изяжда по едно топче, преди хранене. Продължава се до изяждане на всички топчета;

Божествените сълзи имат мощни лечебни свойства. Веднъж опитали невероятните способност на зрънцата тамян, няма да искате и да чуете за друго лекарство.

Уникалното лекарство се получава от Тамяновото дърво (Boswellia sacra) или Босвелията. Тамянът се използва в традиционната медицина от векове. Благодарение на своите обезболяващи и противовъзпалителни качества той се прилага при лечението на артрит, астма, камъни в бъбреците, язва и колит. Според някои теории той се справя успешно и с раковите клетки. Прилага се още при лечението на уплаха и стрес, тъй като действа като силен антидепресант.

Освен в традиционната медицина тамянът се използва и в ароматерапията. Той действа успокояващо и релаксиращо. Препоръчва се на хора, които имат проблеми със съня.

Малките зрънца тамян са толкова чисти и мощни, че ги наричат Божествени сълзи. Рецептите с тях, както и резултатите, които постигат, нямат аналог.

Какво и как може да лекувате с Божествени сълзи, вижте в галерията горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати