Как да се избавим от пролетна умора

Пролетна умора
3 броя маски с клапан и антибактериален слой-13%
Ефикасна защита срещу вируси и бацили с:
3 броя маски с клапан и антибактериален слой
28.80 лв.
25.00 лв.
Виж ››

През зимата много хора се затварят в домовете си като мечки и непрестанно им се яде. Руски психолози и диетолози предлагат 5 стъпки за по-добър тонус и свежа кожа, които зареждат с енергия и помагат по-лесно да избегнете пролетната умора:

Първото нещо, което е добре да практикувате, е горещият душ! През студените месеци, преди настъпването на пролетта, влажността на въздуха е много ниска и кожата става суха. Един горещ душ на ден би регулирал кръвообращението и влагата в тялото ви. След това обилно се намаже с подходящ за кожата ви крем - той ще поддържа необходимата ѝ влага.

Другото нещо, което тонизира, е ярката светлина! Пролетната депресия е неизбежна. За да я изгоните, по-често си намирайте повод за разходки по улиците, вместо да седите в тъмните стаи на дома или работното си място. Ярката светлина ще ви зареди с необходимия ви оптимизъм. Изкуствено осветление също повишава настроението.

Умора

Яжте повече риба! Добре е през студените дни да хапвате повече, защото тя е богата на фосфор, който от своя страна влияе чудесно и на костите, и на кожата. По 150 г скумрия, паламуд или хек са напълно достатъчни на седмица, за да се избавите от пролетна умора.

Четвъртата стъпка е бельото! Материите, които са непосредствено до кожата, трябва да са от естествени влакна. Останалите запарват и възпаляват кожата.

И не на последно място е сутрешната нагласа! Започвайте деня си с положителна мисъл и похвала към себе си. Това ще ви даде самочувствие и сила да преодолеете неприятностите, които ще срещнете през деня.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
DARI
DARI
26.05.2013 13:50
ГЛУПОСТИ,БИХ КАЗАЛА,АКО НЯМАШЕ И МАЛКО РАЦИОНАЛНОСТ!ОСВЕН ТОВА ЗА СИНТЕТИЧНИТЕ ДРЕХИ НЕЩО Е СГРЕШЕНО?!ИМА ПО-ПРАКТИЧНИ И ЕФЕКТИВНИ МЕТОДИ!
0
0