Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Здраве»Как да се предпазим»Лесни начини за детоксикация

Лесни начини за детоксикация

4 от 4 Снимки

Вана за детокс


Взимайте дълги и приятни бани с магнезиеви соли. Те, както подсказва името им, съдържат магнезий, който се абсорбира от кожата. Това значително подпомага детоксикацията на тялото. Минералът помага специално действието на дебелото черво, което принуждава тялото да премахне обработените отпадъци.

В България по хубави поводи си пожелаваме най-често здраве и късмет. Първото обаче не зависи от второто, трябва да живеем умно, за да ограничим възможностите за повява на болестите.

Общото между хората, радващи се на крепко здраве, се крие в няколко неща. На първо място, те се ограничават от консумация на така наречените храни боклуци. Също така намаляват дразненето на червата, причинено от прекалена консумация на алкохол и кафе, почти са спрели храните, предизвикващи възпаления, като захар и преработени храни, и, разбира се, спортуват и не пушат.

Дори и да спазвате перфектния хранителен режим, не се ли грижите за правилната работа на пречиствателната система на тялоточерния дроб, отново ще сте заплашени от развитие на болести. Не е нужно да се подлагате на сложни процедури и тежки кулинарни изпитания, за да поддържате важния орган здрав. Просто трябва редовно да се детоксикирате.

Някои от начините са изключително лесни, а отгоре на това дори и приятни. Вижте някои от тях в горната ни галерия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати