5 причини за тъмни кръгове под очите

1 от 5 Снимки

1. Недоспиване


Може да не е в резултат от воденето на развихрен нощен живот, а поради прекалено много работа- ставане рано и лягане прекалено късно. Заради изграждане на кариера или заради натрупалите се домакински задължения- няма значение, но недоспиването е сред основните причини за появата на сенки и торбички под очите. Постарайте се така да планирате деня си, че да имате между 7 и 8 часа сън.
3 броя маски с клапан и антибактериален слой-13%
Ефикасна защита срещу вируси и бацили с:
3 броя маски с клапан и антибактериален слой
28.80 лв.
25.00 лв.
Виж ››

Много е вероятно повечето хора да Ви завиждат, ако си падате по нощния живот, по купоните, баровете, дискотеките и т.н. Но освен че си падате, можете и да си го позволите. Все още нямате деца или пък спокойно ги оставяте на бабите или детегледачките.

Нямате "досадна" половинка, която да Ви прави забележки или пък напротив- имате половинка-купонджия, който Ви придружава на всички нощни мероприятия. Дотук всичко изглежда наред.

При подобен начин на живот обаче шансът да не се събудите някоя сутрин с тъмни кръгове и торбички под очите е минимален. А може и да стане ежедневие.

Чудесна идея ще е да си закупите специализирана козметика за намаляване на подобни визуално неприятни "дефекти" или пък да използвате добре изпитаните народни методи за премахване на тъмните кръгове и торбичките под очите - напоени памучни тампони с розова вода или изстудени компреси от пакетчета зелен чай.

Преди това обаче е добре да се запознаете кои са най-честите причини за появата на торбички и тъмни кръгове под очите /в галерията/.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати