Приятели с облаги: 3 златни правила за момичета!

Трябва да спазвате някои правила, когато имате приятел за секс

В днешния забързан свят все по-малко хора имат време, нерви и желание да започват истинска романтична връзка. Много са причините, поради които наистина нямаме ресурси да се впускаме в подобно занимание.

Едни се чувстват прекалено наранени от предишни взаимоотношения и не искат да рискуват отново. Други пък са прекалено ангажирани с кариера, за да излизат по романтични срещи. Трети пък просто не искат нищо сериозно, защото се чувстват млади и безгрижни.

И в трите ситуации обаче откриването на приятел за секс може да се окаже много удобно начинание. Другар, на които да разчиташ за неангажиращ секс – модерно и разпускащо занимание. На първо четене звучи доста удобно решение за хората, които не могат да си позволят сериозна връзка, но и не искат да се лишават от плътски наслади.

За да върви всичко по мед и масло обаче, и тук трябва да се спазват някои правила, защото в противен случай някой може да се окаже наранен. И за жалост, това най-често са момичетата, които са по-чувствителни и крехки. Вижте с какво трябва да сте наясно, когато имате приятел с привилегии.

Изяснете какво желаете и двамата

За да правите неангажиращ секс с приятел, трябва и вие и човекът до вас да сте абсолютно сигурни, че не търсите обвързване, а само физическа наслада. Ако една от двете страни има съмнения, по-добре изобщо не се захващайте.

Не бъркайте физическото с емоционалното привличане

За момичетата е много лесно да попаднат в капана на подобен род объркващи отношения. Бъдете наясно, че е възможно да се влюбите в своя приятел за секс. Ако обаче той не е на същата вълна, ще останете с разбито сърце.

Винаги ползвайте предпазни средства

При неангажиращ секс с приятел винаги трябва да се пазите с контрацептиви

Контрацепцията е повече от задължителна, когато правите неангажиращ секс и нямате планове за бъдещето с вашия приятел за секс.

Не си мислете, че сте единствени

Бъдете готови за факта, че другарчето ви вероятно не прави секс само с вас. И в този случай сами трябва да прецените дали ситуацията ви устройства, или не. Но не забравяйте, че когато не сте във връзка, нямате право да ревнувате или да изисквате.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати