С тези прости съвети ще имате млада и стегната вагина

Всяка жена мечтае за млада и стегната вагина

Лекото и естествено отпускане на вагината се появява с течение на времето. Това се случва с възрастта, след раждането на детето и поради определени медицински обстоятелства. Ето защо много жени търсят начини за стягане на вагината. По този начин те подобряват значително своя сексуален живот. Вижте в следващите редове няколко полезни съвета по въпроса.

1. Редовни упражнения на Кегел

Упражненията на Кегел са най-естественият и най-безопаснен метод за стягане на влагалището. Упражненията на Кегел донякъде са подобни на йога. Повтаряйки ги 5-10 пъти на ден, ще се радвате на по-стегнати вагинални мускули.

2. Вагинален стягащ крем

Друг лесен и прост метод, който може да подмлади вагината ви, е използването на всякакви козметични продукти за стягане на вагината. На пазара има най-различни кремове и гелове, за които се твърди, че са ефективни. Трябва обаче да се уверите, че продуктът, който използвате, е естествен и безопасен.

3. Здравословна диета

Здравословната диета ще видари с млада и стегната вагина

Наистина е вярно, че ние сме това, което ядем. Това важи дори за вагината ни. Ето защо е важно да обърнете огромно внимание на вашата диета. Здравословната диета също ще укрепи мускулите на вагината ви. Трябва да консумирате храни, богати на естествен естроген, като сминдух, нар, сусамово семе, соя, ябълки, моркови. Освен това включете в диетата си плодове, зеленчуци и пълнозърнести органични въглехидрати.

4. Повдигане на краката

Повдигането на краката е чудесно упражнение за стягане на вагината. То тонизира бедрата и коремните мускули, а също така пречи на влагалището да се отпусне. Правете това упражнения всяка вечер за поне 10 минути.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати