ezine.bg»Статии»Интимно»Ето кои зодии са пристрастени към секса!

Ето кои зодии са пристрастени към секса!

ХрисиХриси
Новак
3149
интимност
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Има някои хора, които не могат да живеят без секс. Тези ласки са животоподдържащи за тях и знаят как да ги получат, независимо дали са във връзка или не. Не могат, а и често не искат да казват „не“, отворени са към всякакви предизвикателства и обичат да експериментират. Нека видим кои са най-страстните любовници в зодиака!

Скорпион – едва ли е изненада за някого, че Скорпионът заема първото място. Това са крайни хора, за които няма средно положение. Нещата или са твърде хубави или твърде лоши. Те са пламенни, страстни, обичат безумно, отмъщават по същия начин.

Що се отнася до интимността, искат я сега, веднага и по много. Готови са да изпълнят всяка фантазия на партньора, не се страхуват да опитват нови неща и могат наистина да ви побъркат от удоволствие. Това умение сякаш им е вродено. Чаровни са и умеят да боравят с харизмата си.

Могат да привлекат вниманието на всеки, който пожелаят. Загадъчността им ги прави още по-любопитни за околните. Обичат игрите, обичат да преследват плячката си, да завоюват сърцето й и да се насладят на наградата си, разбира се. Държат на красивото секси бельо и на задушевната атмосфера в спалнята. Не че не могат да го направят навсякъде, но щом става дума за най-личното място, нещата трябва да са изпипани до край.

Рак – тук може би ще се изненадате повече. Раците са известни като най-семейната и чувствителна зодия. За да направят половинката си щастлива, обаче, са готови на всичко. Сексът за тях е начин да се сближат с партньора си, да изразят любовта си по още един начин, да се слеят в едно с него.

пристрастеност към секса

Макар емоционалната връзка да е по-важна за тях, що се отнася до секса са ненаситни. Влагат чувства, обич и внимание, държат да виждат удовлетвореността на половинката си. Когато тя е доволна, те също са щастливи.

Сексът е едно от звената за пълноценна връзка, не могат да си позволят да не го поддържат на ниво. Романтични са, така че очаквайте изненада от сорта на вкусна вечеря, хубав филм, свещи, цветя, шоколад и т.н. Ще се погрижат да осигурят всичко, което би предразположило и направило човека до тях щастлив.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати